ASAYİŞ - 14 Mayıs 2021 Cuma 22:58

Yusufeli’nde işçilerin kaldığı konteynerde yangın

A
A
A
Yusufeli’nde işçilerin kaldığı konteynerde yangın

Artvin'in Yusufeli ilçesi işçilerin kaldığı konteynerde yangın çıktı. Yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürülürken, konteyner kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, Yusufeli ilçesi yeni yerleşim yerinde çalışan işçilerin kaldığı şantiyede saat 18.00 sıralarında yangın çıktı. İşçilerin yatakhane olarak kullandığı konteyner henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı. İşçilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda kontrol altına alındı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, konteyner kül oldu. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Yusufeli’nde işçilerin kaldığı konteynerde yangın

İki ay içinde 7 yangın

Öte yandan Yusufeli ilçesinde iki ay içinde 7 yangın çıktı. 17 Mart tarihinde 60 evin yandığı Dereiçi köyü yangının ardından, 2 şantiye ve 5 ev olmak üzere toplam 7 yangın meydana geldi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Beldibi sakinlerinden karavan kampı açıklaması Antalya’nın Kemer ilçesi Beldibi bölgesinde bulunan Atatürk Parkı’nın karavan parkına dönüştürülmesine bölge sakinleri ve çevreciler tepki gösterdi. Alana gelen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, bölge sakinlerine projenin iptal edilmesi için bakanlık ile görüşeceğini söyledi. Antalya’nın Kemer ilçesi Beldibi bölgesinde bulunan Atatürk Parkı’nın karavan kampına dönüştürülmesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ihale edilerek çalışmalara başlanmasına bölge halkı ve çevreciler tepki gösterdi. Atatürk Parkı’nda toplanan çok sayıda bölge halkı ve çevreciler projenin iptal edilmesi için basın açıklaması yaptı. "Alan imarsız, çalışmaların durması gerekir" Grup adına açıklama yapan karavan kampına karşı olmadıklarını belirten Gündüz, "Parkın çevresindeki çitler kaldırılmalı ve halk parkı daha rahat kullanması sağlanmalıdır. Bizler Karavan kamplarına karşı değiliz. Karavan kampı için daha uygun başka bir alan bulunmalı ve onların da bütün altyapı ihtiyaçları karşılanmalıdır. Beldibi’de de halkın karavancılarla karşı karşıya getirilmesinden vazgeçilmelidir” şeklinde konuştu. Bölge halkı ile birlikte alanda bulunan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’da, pazartesi günü bakanlık ile gerekli yazışmalara başlayacaklarını ayrıca Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bizzat görüşerek konuyu detaylı anlatacağı ve projenin iptal edilmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.