SAĞLIK - 10 Ağustos 2022 Çarşamba 10:44

Yüz gençleştirmede yeni yöntemler yüz güldürüyor

A
A
A
Yüz gençleştirmede yeni yöntemler yüz güldürüyor

Yüz ve çevresinde oluşan sarkmalar, gevşemeler ve kırışıklıklara karşı cilde bebeksi dokunuş sağlayan yeni ürünleri arasında 13. ürün olarak yerini alan ‘Face lifting mask by lumiere’ yüz germe maskesinin lansmanı yapıldı. Şirket kurucularından Mustafa Erdil ve Sevcihan Saygılı Erdil’in liderliğinde organize edilen lansman, katılımcılardan tam not aldı.

Yüz ve çevresinde oluşan sarkmalar, gevşemeler ve kırışıklıklara karşı cilde bebeksi dokunuş sağlayan ve yeni çıkan ürünlerin 13.’sü olarak raflarda yerini alan ‘Face lifting mask by lumiere’ yüz germe maskesinin onlıne (çevrimiçi) lansmanı yapıldı. Düzenlenen organizasyona, şirket kurucularından Mustafa Erdil ve Sevcihan Saygılı Erdil, birçok seçkin katılımcı katıldı. Katılımcılar, ‘Face lifting mask by lumiere’ ürününe tam not verirken ürün Mustafa Erdil ve Sevcihan Saygılı Erdil’in start vermesiyle satışa sunuldu.

“Face lifting adında bir ürün çıkartıyoruz ve bu cilt için çok önemli”
Konu hakkında konuşan şirket kurucularından Mustafa Erdil, “2014 yılında çıktığımız bu yolculukta şimdi One More İnternational çatısı altında yeni bir ürün kazandırıyoruz, bu 13. ürünümüz. Yaptığımız iş o kadar önemli ki Türkiye’den doğan bir bacasız ticareti dünyaya yaymak misyonumuz. Bayrağımızı gittiğimiz her yerde o göndere çekmek hedefimiz. En son bundan yaklaşık 2 hafta önce Endonezya’daydık. Yaklaşık beş bin kişilik bir etkinlikte konuştuk. Bu ürünün de orada küçük tanıtımını, yaptık. Ve İstiklal Marşı’mızı aynı bir sporcu edasıyla orada söyledik. Harika duygulardı. Göğsümüz kabardı. Ülkemizi temsil ediyoruz aslında, bu çok önemli. Aynı yurt dışında yabancıların yaptığı gibi ülkemizin bayrağını alarak One More’ın da bayrağını elimize alarak götürüyoruz. Ve yüz binlerce insana ulaşıyoruz. Bugün 600 bin üyesi olan bir şirkete sahibiz. Bu yaklaşık 2022’nin sonunda tüm dünyada 1 milyona ulaşacak. Bunlar çok güçlü hareketler. Lumiere by One More adı altında Face lifting adında bir ürün çıkartıyoruz ve bu cilt için çok önemli. Bilhassa bayanlar ve erkekler biliyorsunuz hafif yaş ilerledikçe, yaş aldıkça gıdıları çıkmaya başlıyor. Ve toparlaması gerekiyor yüzlerini, insanoğluyuz güzelliğimiz çok önemli. Onun için çaba sarf ediyoruz. Bu güzellikleri hepinize sunmak için yeni ürünlerle karşınızda olacağız” dedi.

Yüz gençleştirmede yeni yöntemler yüz güldürüyor

“Kullanıcılar, düzenli kullandıktan sonra kendilerini çok daha iyi hissedecekler”
Yeni çıkan ürün hakkında bilgi veren Sevcihan Saygılı Erdil ise “Türkiye’de bir ilk olan bir ürün çıkarıyoruz. Adı ‘Face Lifting By Lumiere’ bizim kozmetik çatı markamız. Ürünün en büyük özelliği, özellikle belli bir yaştan sonra, stres, beslenme bozukluklarından, çevresel faktörlerden, ilerleyen yaştan kaynaklı özellikle çene ve gıdı bölgesinde sarkmalar meydana geliyor. Yer çekiminden kaynaklı, bu beylerin de bayanların da aslında hiç hoşlanmadıkları, rahatsız oldukları bir durum. İşte buna uygun neredeyse bir seneden beri ciddi AR-GE çalışmaları yapıp, çok özel bir formül hazırladık. Bu formülle beraber Face Lifting By Lumiere ürününü bugün lansmanı yapıyoruz. Ve bugün itibariyle satışa çıkarıyoruz. Bundan dolayı çok mutluyuz. Bu güzel formül, bu güzel ürün, One More çatısı altında bütün dünyaya yayılacak ve eminim kullanıcılar, düzenli kullandıktan sonra kendilerini çok daha iyi hissedecekle, çok daha keyifli hissedecekler, yıllara meydan okuyacaklar” diye konuştu.

Abdul Samet Kaya - Ömer Karaoğlu - Sevgi Canpolat

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Öldürüp polise ihbar ettiler, olay yerine gelince yakalandılar Adana’da bir kişiyi öldürdüğü öne sürülen iki kişi tutuklandı. Şahısların cinayeti işledikten sonra ihbarda bulunup olay yerine gelince yakalandığı öğrenildi. Olay, 16 Mart günü saat 02.00 sıralarında Seyhan ilçesine bağlı Sümer Mahallesi’nde bir evde meydana geldi. İddiaya göre, Selahattin Ayan’ın (34) kaldığı eve, arkadaşları Hıdır Ü. (27) ve Şükrü Ç. (31) geldi. Bir süre sonra Selahattin Ayan kendine ait ruhsatsız tabanca ile göğsünden vuruldu. Ayan’ın vurulmasının ardından Hıdır Ü. ve Şükrü Ç. tabancayı alarak evden uzaklaştı. Hıdır Ü. ve Şükrü Ç, polisi arayarak arkadaşlarını evde vurulmuş olarak bulduklarını söyledi. Bunun üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ayan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine tekrar gelen Hıdır Ü. ve Şükrü Ç.’nin geldikleri aracı arayan polis olayda kullanıldığı düşünülen tabancayı buldu. Gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürüldü. Şüphelilerin her ikisi de emniyetteki ifadelerinde “Odaya girdiğimizde yerde yüzüstü yatıyordu. Çevirdiğimizde kanlar içinde olduğunu görünce panikleyip, polisi aradık. Tabancayı da otomobile götürdük" dedi. “Ölen de arkadaşları da suç makinesi çıktı” Hayatını kaybeden Selahattin Ayan’ın, uyuşturucu ticareti, hırsızlık, adam yaralama gibi suçlardan 19 suç kaydı, arkadaşları Hıdır Ü.’nün hırsızlık, uyuşturucu, yaralama gibi suçlardan 13 kaydı ve Şükrü Ç.’nin ise aynı suçlardan 17 suç kaydı olduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen her iki şüpheli de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Samsun Öğrencilerden Genelkurmay Başkanı’na mektup Samsun Bafra Anadolu Lisesinde düzenlenen "Vatanım Sana Canım Feda" etkinliğinde 700 öğrencinin imzaladığı mektup, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak’a gönderilecek. Bafra Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen "Vatanım Sana Canım Feda" etkinliğinde öğrenciler Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı’nda şehit olan liseli gençleri andı. Çanakkale ve Kurtuluş Savaşlarından kısa bir sinevizyon gösterisinin ardından konuşan proje koordinatörü İngilizce Öğretmeni Naim Okay, "1915 Çanakkale ve Kurtuluş Savaşlarında hayatlarının henüz baharında vatan için canını vermekten hiç tereddüt etmeyen 15-16 yaşlarındaki şehitleri anmak için buradayız. O gençlerden vatan sevgisinin Bafra Anadolu Lisesi öğrencilerinden de hala mevcut olduğunu göstermek için Vatanım Sana Canim Feda etkinliğini düzenledik" dedi. Genelkurmay Başkanı Metin Gürak’a yazdıkları mektubu okuyan 10 sınıf öğrencisi Nazlı Hüban Ertürk, "Cennet vatanımız Türkiye’nin yarınları olacak Çanakkale ve Kurtuluş Savaşlarında canlarını çekinmeden veren henüz 15-16 yaşlarında olan kahraman liseli şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Nasıl liseli gençler öğretmenlerinden helallik alarak vatan savunmasına koşmuşlarsa, biz de Bafra Anadolu Lisesi olarak ihtiyaç hissedildiğinde kızıyla erkeğiyle vatanımızı savunmaya hazır olduğumuzu bildirmekten şeref duyarız" ifadelerini kullandı. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürkan’a yazılan mektuba öğretmenler de imza atarak öğrencilere destek oldu. Öğrenciler ve öğretmenler tarafından imzalanan mektup, Genelkurmay Başkanı’na gönderilecek.