ASAYİŞ - 10 Ekim 2019 Perşembe 04:34

Yüzü maskeli 4 kişi polisten kaçamadı

A
A
A
Yüzü maskeli 4 kişi polisten kaçamadı

Adana’da yüzü maskeli 4 kişi plakası çamurla kapatılmış otomobille seyir halindeyken polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Olay, saat 03.00 sıralarında Yüreğir İlçesi Süleyman Vahit Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, vatandaşlar plakalı çamurla kapatılmış ve içerisinde yüzü maskeli 4 kişi olan otomobili polise ihbar etti.

Bölgeye özel harekat sevk edildi
İhbar üzerine olası bir terör saldırısına karşılık bölgeye özel harekat timleri, terör ve asayiş polisleri sevk edildi. Seyir halinde olan plakası çamurla kapalı otomobil ve yüzü maskeli 4 kişi kıskıvrak yakalandı.

Otomobilde bulunan 4 kişiyi gözaltına alan ekipler, araçta yaptığı incelemelerde hırsızlıktan kullanılabilecek levye ve tornavida buldu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Kepez Meclisi mali krizi çözdü Kepez Belediyesi Meclisi toplantısında meclis üyeleri, önceki yönetim döneminde açılan bazı davalardan dolayı belediyeye haciz yapılması işlemini kredi teminat mektubu ile çözdü. Kepez Belediye Meclisi’nin mayıs ayı toplantısında 9 gündem maddesi görüşüldü. Meclis toplantısında önceki yönetim döneminde belediye aleyhine adli ve idari yargı makamlarınca açılan davalar sonucunda belediyenin tüm banka hesaplarına uygulanan haczi kaldırmak için 100 milyon TL’ye kadar yurt içinde yerleşik kamu ve özel bankalardan teminat mektubu alınmasına ilişkin madde oy birliğiyle kabul edildi. Gündem maddelerine geçilmeden önce söz alan Belediye Başkan Vekili Altekin, “Kepez Belediye Başkanımız Mesut Kocagöz’ün sizlere selam ve sevgilerini iletiyorum. Kendisi mecliste alacağımız kararların Kepez halkımız için hayırlı olmasını diliyor ve hepinize selamlarını sunuyor” dedi. Nisan ayı toplantısında alınan kararların görüşülmesi ve oylanmasının ardından 2023 yılı taşınır kesin hesabı ile 2023 yılı bütçe kesin hesabının görüşülmesine geçildi. İlk oturumda Plan ve Bütçe Komisyonu’na sevk edilen taşınır kesin hesabı ile bütçe kesin hesabı meclisin ikinci oturumunda komisyondan geldiği şekliyle oy birliğiyle kabul edildi. Meclis gayri nakdi kredi yetkisi verdi Mayıs ayı meclis toplantısının bir diğer gündem maddesi de gayri nakdi kredi teminatı oldu. Önceki yönetim döneminde belediye aleyhine adli ve idari yargı makamlarınca açılan davalarda ödeme yapılması için davaların kesinleşmesi bekleniyordu. Ancak ilk derece mahkemesi karaları ile çıkan bedeller davacı taraflarca kesinleşme şartı beklenilmeksizin icraya konu edildi. Kepez Belediyesi’nin tüm banka hesaplarına, taşınır ve taşınmazlarına, 3. kişilerdeki alacaklarına haciz konuldu. Kepez Belediyesi, bu konudaki mağduriyetin önüne geçilebilmesi ve söz konusu davaların kesinleşmesine kadar geçecek sürede kullanılmak üzere 100 milyon TL’ye kadar yurt içinde yerleşik kamu ve özel bankalardan teminat mektubu alınması için meclisten yetki istedi. Plan ve Bütçe Komisyonu’nun onay verdiği rapor mecliste görüşülerek, oy birliğiyle kabul edildi. Meclisin 1. oturumunda Plan ve Bütçe Komisyonu’na sevk edilen gündem maddeleri, meclisin 2. oturumunda oy birliğiyle kabul edildi.