ÇEVRE - 16 Ekim 2017 Pazartesi 11:53

Tedavisi tamamlanan şahin doğaya bırakıldı

A
A
A
Tedavisi tamamlanan şahin doğaya bırakıldı

Hakkari’de duyarlı vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan şahin tedavisinin ardından doğaya bırakılırken, doğanın tedavisine ise devam ediliyor.

Hakkari’de duyarlı vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan şahin tedavisinin ardından doğaya bırakılırken, doğanın tedavisine ise devam ediliyor.


Hakkari duyarlı vatandaşlar tarafından yaralı bulunan şahin ve doğan kuşu, Hakkari Belediye Başkanlığı Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Burada veteriner hekim Feysal Cindoğlu ve beraberindekiler tarafından tedavileri yapılan şahin tekrar doğaya bırakılırken, kanadında saçma bulunan doğanın ise tedavisi devam ediyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Acun Ilıcalı’nın amcası son yolculuğuna uğurlandı Acun Ilıcalı’nın hayatını kaybeden amcası Gürbüz Ilıcalı, Kocaeli’nin İzmit ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Acun Ilıcalı’nın Kocaeli’de yaşayan amcası Gürbüz Ilıcalı (86) dün hayatını kaybetti. Geçmiş yıllarda Kocaeli’de il tarım müdürü olarak görev yapan ziraat yüksek mühendisi Gürbüz Ilıcalı’nın cenazesi, İzmit Fevziye Cami’ye getirildi. Ilıcalı’nın cenaze namazına abisi AK Parti Erzurum eski milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, aile bireyleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gürbüz Ilıcalı’nın cenazesi, kılınan namazın ardından Acun Ilıcalı’nın anne ve babasının da mezarlarının bulunduğu Başiskele’deki aile kabristanlığında toprağa verildi. Acun Ilıcalı’nın Dominik’te olduğu ve bugün Kocaeli’ye geleceği öğrenildi. Acun Ilıcalı ve çok sayıda kişi, cenazeye çelenk gönderdi. "İzmit’te çok hatıralarımız var" Gürbüz Ilıcalı’nın kardeşi Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, "Abim Gürbüz Ilıcalı’nın İzmit’te önemli hizmetleri vardı. Bizim aile büyüğümüzdü. İzmit’te çok hatıralarımız var. Anne ve babamızı trafik kazasında kaybettik. Daha sonra abim Ergün ve yengem İlknur’u da trafik kazasında kaybettik" dedi. Mustafa Ilıcalı, abisi Gürbüz Ilıcalı’nın hayırseverliği ile de bilindiğini söyledi.