GENEL - 13 Kasım 2018 Salı 14:54

Hakkari Valisi Akbıyık’ın Şemdinli ve Derecik ziyareti

A
A
A
Hakkari Valisi Akbıyık’ın Şemdinli ve Derecik ziyareti

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, beraberindekiler ile birlikte Şemdinli ve Derecik ilçelerini ziyaret etti.

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, beraberindekiler ile birlikte Şemdinli ve Derecik ilçelerini ziyaret etti.


Hakkari Valilisi İdris Akbıyık, beraberinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık ile birlikte Şemdinli ve Derecik ilçelerini ziyaret etti. İlk olarak Şemdinli ilçesine giden Vali Akbıyık, Şemdinli’de Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Fuat Türkmen tarafından karşılandı. Vatandaşlarla bir araya gelen Vali Akbıyık, daha sonra esnafı ziyaret etti. Vatandaşlarla bir süre sohbet edip çay içen Vali Akbıyık, esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Vali Akbıyık, ilçeleri tanımak amacıyla bu gezileri düzenlediklerini söyledi.


Vali Akbıyık, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Derecik ilçesine geçti. Belediye ziyaretlerinin ardından yapımı devam eden yeni Kaymakamlık binası ile çeşitli kamu binalarında incelemelerde bulunan vali Akbıyık, 1992 yılında Dercik’te şehit olan ve aralarında güvenlik korucusu, ev hanımı ile çocukların bulunduğu derecik şehitliğini ziyaret etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 3 - Trabzonspor: 1 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Samsunspor, sahasında Trabzonspor ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı Samsunspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 14. dakikada kazanılan penaltının başına geçen Taylan Antalyalı, topu ve kaleci Uğurcan’ı farklı köşelere yollayarak takımını öne geçirdi. 1-0 17. dakikada seri çalımlarla ceza sahasına kadar Marius Mouandilmadji’nin şutu üstten az farkla auta çıktı. 28. dakikada Benito’nun şutunda kaleciden dönen topu iyi takip eden Marius’un kafa vuruşu filelerle buluştu. 2-0 32. dakikada Bardhi’nin sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta top doğrudan filelere gitti. 2-1 36. dakikada Zeki’nin kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Fernandez, ters kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı kendi kalesine yolladı. 3-1 45. dakikada Bardhi’nin yaklaşık 30 metre uzaklıktan yaptığı vuruşta top direğe çarparak dışarı gitti. Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Mustafa Savranlar, Anıl Usta Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Alim Öztürk, Van Drongelen, Marc Bola, Ait Bennasser, Taylan Antalyalı, Carlo Holse, Emre Kılınç, Baba Raman, Marius Mouandilmadji Yedekler: Szumski, Soner Gönül, Soner Aydoğdu, Tait, Schindler, Yunus, Muhammed, Osman, Muja, Ercan Teknik Direktör: Markus Gisdol Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Thomas Mendy, Rayyan Baniya, Joaquin Fernandez, Eren Elmalı, Batista Mendy, Umut Güneş, Nicolas Pepe, Enis Bardhi, Mahmoud Trezeguet, Paul Onuachu Yedekler: Taha, Berat, Visca, Fountas, Kerem, Denswil, Mehmet Can, Arif, Enis, Orsic Teknik Direktör: Abdullah Avcı Goller: Taylan (dk. 14 pen.), Marius (dk. 28), Fernandez (dk. 36 k.k.) (Samsunspor), Bardhi (dk. 32) (Trabzonspor) Sarı kart: Bennasser (Samsunspor)