GENEL - 14 Mayıs 2019 Salı 09:42

Şehit annelerine "Anneler Günü" ziyareti

A
A
A
Şehit annelerine "Anneler Günü" ziyareti

Hakkari Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Kaya, il merkezi ve bağlı köylerde ikamet eden şehit annelerini ziyaret etti.

Hakkari Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Kaya, il merkezi ve bağlı köylerde ikamet eden şehit annelerini ziyaret etti.


Müdür Salih Kaya, Şehit Gazi İş ve İşlemlerinden Sorumlu İl Müdür Yardımcısı Hamdi Taşma, İl Müdür Yardımcısı Rıza Şahin, Hakkâri SHM Müdürü Kemal Demir, ŞÖNİM Müdürü Ercan Mavigöz ve ASDEP personeli; Bağışlı köyünde ikamet eden Şehit Mehmet Ali Kaya’nın eşini ve Akçalı köyü Yeniyol mezrasında yaşayan Şehit Ramazan Avcı’nın annesini ziyaret etti. Daha sonra Durankaya beldesinde ikamet eden Şehit Abdulselam Özatak, Halit Tatlı, Ali Kurt, Kemal Kaplan ve il merkezinde yaşayan Şehit Kerem Yördem’in aileleri ziyaret eden heyet, engelli Mahsun Duran’ın annesi Hayat Duran ve Sosyal Ekonomik Destek Hizmet Modelinde faydalanan çocuğun annesi Teybet Varol’u da evlerinde ziyaret etti.


Bütün annelerin Anneler Günü’nü kutlayıp, Bakan Zehra Zümrüt Selçuk ve Vali İdris Akbıyık’ın selamlarını ilerek hediyelerini takdim eden Müdür Kaya, “Şehitlerimizin emaneti olan siz değerli anneleri, eşleri ve çocukları bize emanettir. Şehit aileleri ve gazilerimizi ziyaret ederek onlarla yakından ilgilenmek en öncelikli işlerimizden birisidir. Herhangi bir sorun veya sıkıntınızda müdürlüğümüz ve bizler her zaman yanınızda olacağız. Kapılarımız sizlere her zaman açık olacaktır. Evlatlarını bu vatan uğruna feda eden güzide insanlara vefa borcunu ödemek mümkün değil" dedi.


Anneler Günü’nde ziyaret edilen şehit anneleri ise, ziyarette duydukları memnuniyeti dile getirerek, İl Müdürü Salih Kaya’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 3 - Trabzonspor: 1 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Samsunspor, sahasında Trabzonspor ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı Samsunspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 14. dakikada kazanılan penaltının başına geçen Taylan Antalyalı, topu ve kaleci Uğurcan’ı farklı köşelere yollayarak takımını öne geçirdi. 1-0 17. dakikada seri çalımlarla ceza sahasına kadar Marius Mouandilmadji’nin şutu üstten az farkla auta çıktı. 28. dakikada Benito’nun şutunda kaleciden dönen topu iyi takip eden Marius’un kafa vuruşu filelerle buluştu. 2-0 32. dakikada Bardhi’nin sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta top doğrudan filelere gitti. 2-1 36. dakikada Zeki’nin kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Fernandez, ters kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı kendi kalesine yolladı. 3-1 45. dakikada Bardhi’nin yaklaşık 30 metre uzaklıktan yaptığı vuruşta top direğe çarparak dışarı gitti. Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Mustafa Savranlar, Anıl Usta Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Alim Öztürk, Van Drongelen, Marc Bola, Ait Bennasser, Taylan Antalyalı, Carlo Holse, Emre Kılınç, Baba Raman, Marius Mouandilmadji Yedekler: Szumski, Soner Gönül, Soner Aydoğdu, Tait, Schindler, Yunus, Muhammed, Osman, Muja, Ercan Teknik Direktör: Markus Gisdol Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Thomas Mendy, Rayyan Baniya, Joaquin Fernandez, Eren Elmalı, Batista Mendy, Umut Güneş, Nicolas Pepe, Enis Bardhi, Mahmoud Trezeguet, Paul Onuachu Yedekler: Taha, Berat, Visca, Fountas, Kerem, Denswil, Mehmet Can, Arif, Enis, Orsic Teknik Direktör: Abdullah Avcı Goller: Taylan (dk. 14 pen.), Marius (dk. 28), Fernandez (dk. 36 k.k.) (Samsunspor), Bardhi (dk. 32) (Trabzonspor) Sarı kart: Bennasser (Samsunspor)