ASAYİŞ - 30 Mart 2021 Salı 13:31

Yüksekova’da kaçak sigara, ilaç ve tütün ele geçirildi

A
A
A
Yüksekova’da kaçak sigara, ilaç ve tütün ele geçirildi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde jandarma ekiplerince insansız hava aracı (İHA) destekli düzenlenen operasyonda kaçak sigara, ilaç ve tütün ele geçirildi.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde jandarma ekiplerince insansız hava aracı (İHA) destekli düzenlenen operasyonda kaçak sigara, ilaç ve tütün ele geçirildi.


Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi, suç ve suç unsurlarının elde edilerek şüphelilerin yakalanması amacıyla yapılan çalışmaların devam ettiği belirtildi. Açıklamada, “Bu kapsamda, İran sınır hattından bir grup kaçakçının giriş yaptığı bilgisi alınmış. 28 Mart 2021 günü Yüksekova ilçesi Akpınar köyü Nevşiyan Deresi mevkiinde Hakkari ve Van İl Jandarma Komutanlığı ile 6. Hudut Tugayı ve 7. Hudut Alay Komutanlığı tarafından İHA destekli 3 jandarma özel harekat timi ile icra edilen operasyonda; 200 çuval içerisinde 135 bin paket bandrolsüz gümrük kaçağı sigara, 239 bin 600 adet yeşil reçete kapsamında hap, 150 ton gümrük kaçağı tütün ele geçirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir" denildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri MHP’li Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, sosyal medya hesabından tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir açıklamasında, “Keşke Pınarbaşı’nda hemşehrilerimizin oyları çalınmasaydı da seçimler yenilenmeseydi. Ne var ki MHP olarak hemşehrilerimizin verdiği kararın arkasında durup, hakkın yerini bulması için yaptığımız hukuk mücadelesinde başarılı olmamız belli ki birilerinin zoruna gitmiş. Ve şimdi kutuplaşma siyaseti diyorlar. PKK, DHKP-C, FETÖ gibi tüm Türkiye hasımlarıyla kol kola giren sizsiniz. Sizin bunca ihanet içeren eylemleriniz ve Türkiye hasımlarıyla kol kola giren davranışlarınız karşısında elbet ki bizler vatanı, bayrağı, ezanı ve milletimizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar savunacağız. Mesele hizmete gelince Pınarbaşı’na barajlar yapan biziz, doğalgazı getiren biziz, gençlerimize çağın şartlarına uygun spor imkanları sunan biziz, altyapı imkanlarını ileri seviyeye ulaştıran biziz, çiftçimizi her türlü olanaklarla destekleyerek yalnız bırakmayan biziz. Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız. Sizse Türkiye hasımlarının yoldaşı. Aramızdaki fark bu kadar açık ve net. Hazımzsızlığınızın temel sebebi de bu. Pınarbaşılı hemşehrilerimiz sizi de, bizi de çok iyi tanıyor. Merak etmeyin az kaldı, 2 Haziran’da boyunuzun ölçüsünü Pınarbaşılı hemşehrilerimizden alacaksınız” dedi.