YEREL HABERLER - 21 Kasım 2013 Perşembe 10:13

Ukraynalı Müzik Öğretmeni Kazada Hayatını Kaybetti

A
A
A
Ukraynalı Müzik Öğretmeni Kazada Hayatını Kaybetti

Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Ukrayna uyruklu müzik öğretmeni hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.
Alınan bilgiye göre kaza, İskenderun’un E91 Karayolu Liman B kapısı civarında meydana geldi. İsdemir'de bulunan öğrencilerine piyano dersi verdikten sonra İskenderun'a dönmekte olan Victoria Aleksandra Perepelitsa‘nın kullandığı 31 LH 625 plakalı özel otomobil, virajı alamayarak orta refüje çarptıktan sonra takla atarak karşı şeritte seyir halindeki araçlardan önce 07 FAS 61 plakalı otomobile, ardından da 31 Y 54 33 otomobile çarptı.
Kazada Ukraynalı müzik öğretmeni Victoria Aleksandra Perepelitsa olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer araçlarda bulunan 4 yaralı ise İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza nedeniyle Adana İskenderun karayolunda trafik bir süre aksadı. Nöbetçi savcı ve polisin incelemelerinin ardından Perepelitsa'nın cenazesi önce İskenderun Devlet Hastanesi morguna, daha sonra otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
10 yılı aşkındır İskenderun’da yaşadığı bildirilen Perepelitsa'nın cenazesinin ülkesine gönderilmesi için yetkililer ailesiyle görüşme yapıyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir