GÜNDEM - 10 Ocak 2026 Cumartesi 17:02

Başkan Yapar’dan İhlas Haber Ajansı ekibine teşekkür

A
A
A
Başkan Yapar’dan İhlas Haber Ajansı ekibine teşekkür

HATAY (İHA) – Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde İhlas Haber Ajansı Hatay Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, "Antakya’mızın yeniden ayağa kalktığı bu süreçte, yaşananları doğru ve sorumlu bir dil ile kamuoyuna aktaran basın mensuplarımızın emeği her türlü takdirin üzerindedir" dedi.



Başkan Yapar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde İhlas Haber Ajansı (İHA) Hatay Bölge Müdürlüğü’nün çalışma ofisine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Bölge Müdürü Veysel Korkmaz, ajansın bölgedeki çalışmaları hakkında Başkan Yapar’a bilgi vererek haberciliğin öncüsü olan İHA’nın Hatay’a kattığı değerleri anlattı.



Başkan Yapar, vatandaşlara yönelik enformasyon akışında Türkiye’nin öncü kuruluşu olan İHA’ya kente kattığı değerlerden ötürü teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.



Antakya’nın yeniden ayağa kalkma sürecini doğru ve sorumlu dille vatandaşlara aktaran basın mensuplarını takdir eden Başkan Yapar, "Toplumu doğru, tarafsız ve zamanında bilgilendirme sorumluluğunu büyük bir özveriyle yerine getiren siz değerli basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Gazetecilik; sadece bir meslek değil, aynı zamanda kamu vicdanını temsil eden, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Zor şartlar altında, gece gündüz demeden, kimi zaman risk alarak yürüttüğünüz bu kıymetli görev; kentimizin ve ülkemizin ortak hafızasına katkı sunmaktadır. Antakya’mızın yeniden ayağa kalktığı bu süreçte, yaşananları doğru ve sorumlu bir dil ile kamuoyuna aktaran basın mensuplarımızın emeği her türlü takdirin üzerindedir. Bu vesileyle; meslek ilkelerinden ödün vermeden görev yapan tüm gazetecilerimize teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Sağlık, huzur ve kaleminizin gücünü daima hissedeceğiniz nice güzel günler temenni ediyorum" dedi.



Başkan Yapar’dan İhlas Haber Ajansı ekibine teşekkür

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Başakşehir’de "dur" ihtarına uymayan hırsız kovalamaca sonrası yakalandı: 330 bin TL ceza Başakşehir’de dün sabah saatlerinde açıktan hırsızlık yaptığı tespit edilen ve polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan 21 yaşındaki A.H.Ç., kısa süren kovalamacanın ardından aracının lastiklerinin indirilmesiyle yakalandı. Şüpheliye 330 bin TL idari para cezası uygulanırken, "açıktan hırsızlık" suçlamasıyla gözaltına alındı. Olay dün sabah saatlerinde Başakşehir, Şamlar Mahallesi İstiklal Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, açıktan hırsızlık yaptığı belirlenen A.H.Ç., şüpheli hareketleri üzerine polis ekiplerince durdurulmak istendi. Polisin "dur" ihtarına uymayan şüpheli, otomobille kaçmaya çalıştı. Kısa süren kovalamacanın ardından polis ekipleri aracın lastiklerini indirerek şüpheliyi yakaladı. 330 bin TL idari para cezası kesildi Polis ekiplerince yakalanan şüphelinin üzerinde yapılan aramada, hırsızlıktan elde edildiği değerlendirilen 2 cep telefonu ile 17 bin 330 TL, 320 Amerikan doları ve 80 euro ele geçirildi. Öte yandan açıktan hırsızlık suçlamasıyla gözaltına alınan A.H.Ç.’ye polisin "dur" ihtarına uymamak, ehliyetsiz araç kullanmak ve makas atmak suçlarından toplam 330 bin TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca şüphelinin kullandığı 34 MVY 998 plakalı araç 120 gün süreyle trafikten men edildi. Konu ile ilgili yakalanan şüphelinin, bugün "açıktan hırsızlık" suçundan adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.