GÜNDEM - 09 Ocak 2026 Cuma 17:23

Habibi Neccar Camii’nin temizliği HBB’ye emanet

A
A
A
Habibi Neccar Camii’nin temizliği HBB’ye emanet

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), depremde yıkıldıktan sonra restore edilerek yeniden ibadete açılan ve Anadolu’nun ilk camisi olma özelliğini taşıyan Habib-i Neccar Camisi’nde detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.


HBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan temizlik çalışmasıyla, yoğun bir şekilde ziyaret edilen Habib-i Neccar Camisi’nde vatandaşların temiz ve sağlıklı bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirmesi hedefleniyor.


Hatay’ın simge yapılarından olan caminin rutin temizlikleri düzenli olarak Büyükşehir personelleri tarafından yapılacak.


HBB yetkilileri, Hatay genelinde ibadethane temizlikleriyle vatandaşların ibadetlerini daha hijyenik ortamlarda gerçekleştirebilmesi adına devam edeceklerini belirtti.



Habibi Neccar Camii’nin temizliği HBB’ye emanet

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Başakşehir’de "dur" ihtarına uymayan hırsız kovalamaca sonrası yakalandı: 330 bin TL ceza Başakşehir’de dün sabah saatlerinde açıktan hırsızlık yaptığı tespit edilen ve polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan 21 yaşındaki A.H.Ç., kısa süren kovalamacanın ardından aracının lastiklerinin indirilmesiyle yakalandı. Şüpheliye 330 bin TL idari para cezası uygulanırken, "açıktan hırsızlık" suçlamasıyla gözaltına alındı. Olay dün sabah saatlerinde Başakşehir, Şamlar Mahallesi İstiklal Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, açıktan hırsızlık yaptığı belirlenen A.H.Ç., şüpheli hareketleri üzerine polis ekiplerince durdurulmak istendi. Polisin "dur" ihtarına uymayan şüpheli, otomobille kaçmaya çalıştı. Kısa süren kovalamacanın ardından polis ekipleri aracın lastiklerini indirerek şüpheliyi yakaladı. 330 bin TL idari para cezası kesildi Polis ekiplerince yakalanan şüphelinin üzerinde yapılan aramada, hırsızlıktan elde edildiği değerlendirilen 2 cep telefonu ile 17 bin 330 TL, 320 Amerikan doları ve 80 euro ele geçirildi. Öte yandan açıktan hırsızlık suçlamasıyla gözaltına alınan A.H.Ç.’ye polisin "dur" ihtarına uymamak, ehliyetsiz araç kullanmak ve makas atmak suçlarından toplam 330 bin TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca şüphelinin kullandığı 34 MVY 998 plakalı araç 120 gün süreyle trafikten men edildi. Konu ile ilgili yakalanan şüphelinin, bugün "açıktan hırsızlık" suçundan adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.