ASAYİŞ - 30 Mayıs 2025 Cuma 20:30

Tekstil fabrikası alevlere teslim oldu

A
A
A

Hatay’da alevlere teslim olan tekstil fabrikasına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. İşçilerin mesai bitiminde çıkan yangın havadan da görüntülendi.

Yangın, Defne ilçesi Ballıöz Mahallesi’nde bulunan tekstil fabrikasında çıktı. Kısa sürede yükselen alevlerin fark edilmesi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

Tekstil fabrikası alevlere teslim oldu

Bölgeye intikal eden itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Tekstil fabrikası alevlere teslim oldu

Yangının, işçilerin mesaisinin ardından çıkması muhtemel faciayı önledi.

Ramazan İlın - Veysel Korkmaz

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Siirt Siirt’te karla mücadelede 200 araç ve 600 kişi sahada Siirt’te karla mücadele kapsamında 200 araç ve 600 personelden oluşan ekiplerin, ulaşımın güvenli ve kesintisiz şekilde sağlanması için 7 gün 24 saat esasına göre görev yaptığı belirtildi. Siirt il genelinde etkili olan kar yağışının yol açtığı olumsuzlukların giderilmesi amacıyla, Siirt Valiliği bünyesindeki Kriz Koordinasyon Merkezinde Karla Mücadele Koordinasyon toplantısı Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya’nın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, il genelinde devam eden kar yağışı kapsamında alınan mevcut tedbirler ve sahada yürütülen çalışmalar değerlendirilerek, ihtiyaç duyulan ilave önlemler ele alındı. Kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi, ulaşımda yaşanabilecek aksaklıkların önlenmesi ile vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanmasına yönelik yapılacak çalışmalar görüşüldü. Karla mücadele kapsamında 200 araç ve 600 personelden oluşan ekiplerin, ulaşımın güvenli ve kesintisiz şekilde sağlanması için 7 gün 24 saat esasına göre görev yaptığı belirtildi. Kar yağışının devam etme ihtimaline karşı tüm ekiplerin teyakkuz halinde sahada çalışmalarını sürdüreceği vurgulandı. GAMER’de gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Birkan Tatlısöz, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Özmen ile emniyet, jandarma, belediye, İl Özel İdaresi, Karayolları, AFAD, sağlık ve ilgili kamu kurumlarının temsilcileri katıldı.