YEREL HABERLER - 10 Kasım 2014 Pazartesi 11:50

Asimder’den 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı

A
A
A
Asimder’den 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 76. yıl dönümü vesilesiyle bir anma mesajı yayınladı.
Gülbey, mesajında, milli mücadelenin önderi, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyetinin 76. yıl dönümünde saygı ve rahmetle yad ettiklerini belirtti. Gülbey, “Atatürk, Çanakkale’de düşmana geçit vermeyen milli mücadelenin, Samsun’da şahlanan milli ruhun, Ankara’da tescillenen milli iradenin öncüsü olmuş ve inkılaplarıyla Türk milletine geleceğe uzanan engin bir yol açmıştır. Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin kendine güvenini tekrar kazandıran bir lider olmasının yanı sıra ebediyete intikalinin 76. yılında hala milletimizin en büyük güven ve onur kaynağı olmaya devam etmektedir. Cumhuriyetin 91’nci yıl dönümünü iftiharla kutlayan Türkiye, istikrar içinde güçlenmeye ve büyümeye, demokrasinin standartlarını her geçen gün yükseltmeye devam ediyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, saygın bir lider ve komutan olarak ecdat yadigarı vatan topraklarının savunulmasında, milletimizin istiklale kavuşma mücadelesinde önderlik yapmıştır. Cumhuriyetimizi bu toprakların tüm renklerini kaynaştırarak inşa eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başarmış, Türkiye’nin bağımsızlığı ülküsünü benimsetmiştir” dedi.
Atatürk’ün işaret ettiği demokratik hedefler doğrultusunda önemli mesafeler kat ettiğine vurgu yapan ASİMDER Genel Başkanı Gülbey, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ASİMDER olarak özlemle anıyor, etle tırnak haline gelmiş halkımız adına saygıyla selamlıyor ve sonsuza kadar emanetlerinin bekçisi olacağımıza söz veriyoruz" şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir