GENEL - 10 Ağustos 2019 Cumartesi 18:21

Başkan Başdeğirmen, Hayvan Pazarında incelemelerde bulundu

A
A
A
Başkan Başdeğirmen, Hayvan Pazarında incelemelerde bulundu

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kurban Bayramı arifesinde hayvan pazarını ziyaret etti.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kurban Bayramı arifesinde hayvan pazarını ziyaret etti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Başdeğirmen, vatandaşların Kurban Bayramlarını kutladı. Başkan Başdeğirmen, hayvan pazarının açıldığı günden bu yana, pazaryerinde her türlü tedbirlerin alındığını ve vatandaşların rahatlıkla alışverişlerini yapabildiklerini dile getirdi.


Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, hayvan pazarının yanı sıra yarın sabahtan vatandaşların kurbanlarının kesileceği Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı mezbahanede incelemelerde bulundu. Başkan Başdeğirmen tüm vatandaşların bayramını kutlarken yaptığı değerlendirmede bugüne kadar hayvan pazarında görev alan Zabıta Müdürlüğü personeline, Jandarma teşkilatına, belediyenin Veteriner İşleri Müdürlüğü personeline teşekkür etti. Başdeğirmen, “Burada her türlü tedbir alındı. Veterinerlerimiz kurbanlık hayvanların kontrollerini yapıyorlar. Şu ana kadar sorunlu bir durumla karşılaşılmadı. Tüm hayvanlar sağlıklı, vatandaşlarımız buradan rahatlıkla kurbanlıklarını alıp kesebilirler. Isparta’mızda satılan hayvanlarımızın kontrollerini yapıyoruz. Yarın kurbanlarımızı keserek Yüce Rabbimize olan ibadetimizi yerine getireceğiz. Tüm halkımızın bayramını kutluyorum” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Düzce Rektör Sözbir “Bilim olmadan teknoloji olmaz” Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen programın konuğu Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir oldu. Programa; Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Genç ve Prof. Dr. Ali Öztürk, Genel Sekreter Nihat Yıldız ile Daire Başkanları ve öğrenciler katıldı. Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Senem Çolak Yazıcı’nın sorularını yanıtlayan Nedim Sözbir; eğitim, çalışma, kariyer hayatı ile Düzce Üniversitesi’nin gelecekteki planları ve hedefleri konusunda önemli değerlendirmelerde bulundu. Uydu alanında aldığı eğitimlerden ve tecrübelerinden söz eden Sözbir, TÜRKSAT 6A uydusunun çalışma ekibinde yer aldığını belirterek bu uydunun özellikleri hakkında bilgiler paylaştı. Bilimi toprağa, ağacı teknolojiye, sanayiyi de meyveye benzeten Prof. Dr. Nedim Sözbir, bilim olmadan teknolojinin de olmayacağını vurguladı. Zekanın başarıda yüzde 1 etkisi olduğunu dile getiren Sözbir, çalışmanın önemi üzerinde durdu. Düzce Üniversitesi’nin proje sayılarını artırarak sıralamalarda daha üst sıraları hedeflediğini ifade eden Nedim Sözbir, öğrencilerin topluluklarda görev almasını ve ortak ders çalışmalarını tavsiye ederek eğitim ve kariyer alanında yol gösterici açıklamalarda bulundu. Program soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.