ASAYİŞ - 22 Mart 2012 Perşembe 17:02

5 GÜNDÜR HABER ALINAMAYAN ŞAHIS EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

A
A
A
5 GÜNDÜR HABER ALINAMAYAN ŞAHIS EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Isparta`nın Yalvaç ilçesinde 5 gündür kendisinden haber alınamayan 65 yaşındaki şahıs evinde ölü bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Yalvaç`ın Cumhuriyet Mahallesi`nde yaşayan Ahmet Karagöz`den (65) 5 gündür haber alamayan arkadaşları, Yalvaç Emniyet Müdürlüğü`nden yardım istedi. Polis ekipleri, savcılıktan alınan izinle Karagöz`ün evinin bulunduğu dairenin kapısını çilingir vasıtası ile açarak içeri girdi. Polis, Karagöz`ün yatar vaziyetteki cesedi ile karşılaştı. Ahmet Karagöz`ün cesedi, savcılık tarafından yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu`na gönderildi.
Hiç evlenmeyen ve Afyonkarahisar`ın Sandıklı ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Ahmet Karagöz`ün sadece bir erkek kardeşi olduğu ve onun da Ankara`da yaşadığı öğrenildi. 3 yıl önce emekli olan ve yalnız yaşayan Karagöz`ün astım hastası olduğu ve bir süredir sağlığının iyi olmadığı iddia edildi.
Aynı mahallede oturan arkadaşı Ali İhsan Ünal, en son geçtiğimiz cumartesi günü gördüğü Ahmet Karagöz`ü o gün bitkin bir vaziyette evinden hastaneye götürmeyi teklif ettiğini ancak kabul etmediğini söyledi. Ünal, son günlerde evinden dışarı çıkmayan Karagöz`ün penceresini işe giderken çaldığını ancak cumartesi gününden bu yana haber alamaması üzerine hastaneye ve oradan da polise başvurduğunu ifade etti.
Karagöz`ün kesin ölüm nedeni yapılacak otopsiden sonra belli olacak.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir