GENEL - 08 Aralık 2018 Cumartesi 13:31

Başkan Günaydın, öğrenci evine konuk oldu

A
A
A
Başkan Günaydın, öğrenci evine konuk oldu

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, üniversite öğrencilerinin evine konuk oldu.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, üniversite öğrencilerinin evine konuk oldu.


Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kendisini sosyal paylaşım sitesinden davet eden üniversite öğrencilerinin evlerine konuk olmaya devam ediyor. Ziyarette üniversite öğrencisi Sümeyye Öner, bir önceki ziyareti sosyal medyadan gördüğünü ve bunun üzerine kendisinin de Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı davet etmek istediğini söyledi. Öner, “Ben Başkanımızın ziyaretini Instagramda görmüştüm, başka bir arkadaş çağırmış. Benimde davet etmek ve ağırlamak aklıma geldi. Pek geri döneceğini zannetmiyordum ama sürpriz oldu, çok memnun olduk” dedi.


Üniversiteyi kazanarak ülkenin çeşitli yerlerinden gelerek Isparta’da eğitim ve öğretim gören gençlerle her zaman bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, gençlerle öğrencilik yıllarına ait sohbet etti. Gençlerin fikir ve önerilerini de alan Başkan Günaydın, kendisinin de üniversitelerde dersler verdiğini, kürsünün bulunduğunu dile getirdi. Günaydın, “Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Bilime ve ilime yatkın bir yönüm var. Bugün gençlerimiz bizi davet edince de içimde bir güzellik oluyor. Bizi davet eden gençlerimiz bizim yavrularımız, evlatlarımız ve aynı zamanda da geleceğimiz. Böyle bir davete de hoşnutluk içerisinde gelmek istedim. Sümeyye Hanım ve arkadaşları birlik olup beni evine davet ettiği için bende severek geliyorum. İlim ve bilimin olduğu yerde, ilimle bilimle uğraşan kim varsa ben onları ziyaret ederim. Bu benim bir hasretimdir. Öğrencilerimizin davetine koşa, koşa, severek geldim. Gençlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Başkan Doğan: “Samsun’u daha ileri bir noktaya taşımak için aralıksız çalışıyoruz” SAMSUN (İHA) – Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Tarımdan sanayiye, turizmden eğitime her alanda önemli bir potansiyele sahip olan Samsun’u daha ileri bir noktaya taşımak için aralıksız çalışıyoruz” dedi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Bakan Işıkhan’a, Samsun Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, ve AK Parti il teşkilatı üyeleri eşlik etti. Ziyarette ayrıca Büyükşehir Belediyesi bürokratları da bulundu. Başkan Doğan, ziyaret sırasında kentte gerçekleştirilen çalışmalar ve yapılması planlanan projelerle ilgili Bakan Işıkhan’a bilgi verdi. Samsun’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Bakan Işıkhan, Başkan Doğan’a çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Doğan ise Samsun’un Karadeniz Bölgesi’nin merkezi ve lokomotif kenti olduğunu belirterek, “Tarımdan sanayiye, turizmden eğitime her alanda önemli bir potansiyele sahip olan Samsunumuzu daha ileri bir noktaya taşımak için aralıksız çalışıyoruz. Bu noktada bizlerden desteğini esirgemeyen Sayın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı şehrimizde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz” diye konuştu. Şeref defterinin imzalanıp hediye takdiminin ardından ziyaret sona erdi.