ASAYİŞ - 15 Temmuz 2025 Salı 15:55

Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda minibüs devrildi: 1’i ağır 9 kişi yaralandı

A
A
A
Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda minibüs devrildi: 1’i ağır 9 kişi yaralandı

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan minibüsün takla atması sonucu meydana gelen kazada 1’i ağır olmak üzere toplam 9 kişi yaralandı.


Kaza, bugün saat 14.30 sıralarında Isparta Eğirdir-Konya Karayolu üzerindeki Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İsmail Ç. idaresindeki 63 AED 388 plakalı minibüs, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak önce refüje çarptı ve ardından takla attı. Çarpmanın etkisiyle araç ters dönerken, sürücü İsmail Ç. ile araçta yolcu olarak bulunan Rabia D., Ayşe Gül K., Tahir D., Yıldız Ç., Hatice Ç., Nuri Ç., Elif Ç. ve Esma Nur Ç. yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla Eğirdir ve Isparta’daki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Rabia D.’nin sağlık durumunun ağır olduğu ve Isparta Şehir Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.



Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda minibüs devrildi: 1’i ağır 9 kişi yaralandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Sinan Kaloğlu: "Adana Demirspor, Türk futbolunda önemli bir kulüp" Pendikspor Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Adana Demirspor’un zor günlerden geçtiğini belirterek, "Köklü bir camia. İnşallah bu cendereden çıkarlar, diye düşünüyorum. Çünkü Türk futbolunda önemli bir kulüp" dedi. Trendyol 1. Lig’in 28. haftasında Pendikspor, deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor’u 5-0 yendi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Pendikspor Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, "Öncelikle takımımı tebrik ediyorum, güzel bir galibiyet oldu. Rakibimizi ciddiye aldık, onların emeklerini ciddiye aldık ve saygı duyduk. İki hafta önce burada biliyorsunuz Sivasspor ile berabere kaldı. Adana Demirsporlu kardeşlerimizin emeklerine, yüreklerine sağlık. Çok iyi mücadele ediyorlar. Gerçekten ortaya çok güzel işler katıyorlar, futbol oynamak istiyorlar. İyi koşup oyunun pozitif tarafındalar, o yüzden onlarını yolunu Allah açık etsin. Türk futbolu adına böyle gençlere de ihtiyacımız var. Zor günlerden geçiyorlar, köklü bir camia. İnşallah bu cendereden çıkarlar diye düşünüyorum. Çünkü Türk futbolunda önemli bir kulüp" diye konuştu. Böyle gollü bir galibiyete ihtiyaçları olduğunu aktaran Kaloğlu, "Maçın başından sonuna kadar takımımızın rakibi ciddiye alması beni sevindirdi. Böyle bol gollü bir galibiyeti de oyuncularımızın ihtiyacı vardı. O yüzden hem kendi oyuncularımı hem de rakip oyuncuları tebrik ediyorum. Artık bizim için önemli olan şimdi cuma günü içeride oynayacağımız Vanspor karşılaşması. Ona hazırlanmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.