GENEL - 23 Haziran 2017 Cuma 19:35

Beyoğlu’nda yetim çocuklara bayramlık sürprizi

A
A
A
Beyoğlu’nda yetim çocuklara bayramlık sürprizi

AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanlığı ve Beyoğlu Belediyesi ortaklığında yapılan Ramazan Bayramına özel programda, ilçedeki ihtiyaç sahibi yetim, öksüz, engelli ve dar gelirli çocuklara yeni kıyafetler hediye ederek bayram mutluluğu yaşattı.

AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanlığı ve Beyoğlu Belediyesi ortaklığında yapılan Ramazan Bayramına özel programda, ilçedeki ihtiyaç sahibi yetim, öksüz, engelli ve dar gelirli çocuklara yeni kıyafetler hediye ederek bayram mutluluğu yaşattı.


Beyoğlu Belediyesi ve AK Parti teşkilatının düzenlediği ‘Çocuk Giydirme Programı’na AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Habibe Çiftçioğlu Başer, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Mutlu Bozkurt katılanlar arasındaydı.


AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş ev sahipliğinde gerçekleşen, ‘Çocuklara Bayram Hediyesi’ programında 300 çocuğa bayramlık kıyafetleri verildi. Programda, Tiyatro Külliyen ekibinin yaptıkları Karagöz-Hacivat gösterisiyle çocukları eğlendirdiler. Çocukların İllüzyonist Hamza Dündar’ın gösterisi sırasında şaşkınlıkları gözlerden kaçmadı. Yetim, öksüz, engelli ve dar gelirli ailelerin çocukları Ramazan Bayramı öncesi, bayramlıklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Şarkılar söyledi, oyunlar oynadı.


Programda konuşan AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş, “Ramazan ayını yavaş yavaş uğurluyoruz. Ramazan ayı bizler için çok verimli geçti. İlçemizin her noktasında Ramazan’ın bereketini yaşadık. Beyoğlu’nda yaşayan tüm halkımızı fakiriyle zenginiyle hepsini Ramazan’ın feyzini bereketini payına düşeni alması için mücadele ettik. İlçemizin hayırsever işadamları ile bir araya geldik. Onlardan elde ettiğimiz hayırları yaklaşık 3 bin 500 erzak yardımını ihtiyaç sahibi ailelerimize teslim ettik” dedi.


Harun Muş konuşmasının devamında şunları söyledi:


“Ramazan ayını uğurlamamızın hüznünü yaşarken bir taraftan da bayram çoşkusunu sizlerle ve Beyoğlu’nun çocuklarıyla bir arada yaşamak istedik. Bugün burada çocuklarımızla bir araya geldik. Burayı cıvıl cıvıl doldurdular.


Bu ahlakı ve dini değerlerimizi geleceğe taşıyacak olan en önemli unsurlarda çocuklarımızdır. Onlar belki bugünün küçükleri ancak yarının büyükleri olacaklar. Herbiri geleceğin büyük adamları olacak buna canı gönülden inanıyorum. Allah bize her zaman paylaşmayı nasip etsin. Paylaştıkça herşeyin güzelleşeceğim biliyorum. Soframızı evimizi paylaşmayı nasip etsin.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Zonguldak Zonguldaklı iş adamları ’Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir araya geldi Zonguldaklı iş adamları ’Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir araya geldi. Zonguldak’ta ilk kez düzenlenen Best Of Zonguldak etkinliği vatandaşlar ve iş adamlarından ilgi gördü. Buket Aydın ve Vahe Kılıçaslan’ın sunuculuğunu yaptığı organizasyonda Gazeteci Cem Küçük, organizasyonun ana sponsoru olan Elcab Kablo ile Zonsiad Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’nun ev sahipliğinde Akkurt Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Kurnaz, Zonguldak kadın basketbol takımının kulüp başkanı Kanat Tan, çok sayıda iş adamlarının yanı sıra ve vatandaşlar katıldı. Zonguldak ilinin ilk vilayet olarak önemini vurgulayan Nejdet Tıskaoğlu, "Zonguldak bizim ilk vilayetimizdir. Burada olmaktan çok mutluyuz. Zonguldak’ın kalkınması için hepimiz burada bir araya geldik. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Zonsiad olarak 3-4-5 Mayıs’ta Zonguldak’ta bir fuar düzenliyoruz. Bunu Zonguldak’ın tüm illerinde tüm şehrimize yansıtmak istiyoruz. Bunun için çalışan Kerim Yılmaz burada. Levent Yaman kardeşlerime teşekkür ediyorum. Ayrıca Buket Aydın ve Vahe Kılıçaslan Zonguldak’ımızın ilklerini paylaştı. Burada ödül alan arkadaşlarımız 2023 yılı boyunca güzel işlere imza attılar ve ödülü hak ettiler. Bu yıl ilki düzenlendi. Gelecek yıl daha büyük bir organizasyonla Zonguldak’ımızı farklı bir şekilde temsil edeceğiz" dedi. Organizasyonu önemini belirten gazeteci Cem Küçük, "Zonguldak’ı her zaman her yerde övgüyle konuşuyoruz. Bu organizasyon bu yıl ilk kez yapıldı, keyifli ve başarılı bir organizasyon oldu. Biz burada Zonguldak için çabalayan iş insanlarıyız. Zonguldak bizim ilk vilayetimizdir. Ben burada doğup büyüdüm ve fırsat buldukça memleketime geliyorum. Bizler madenci çocuklarıyız. Gerek hükümet genelinde, gerek ise Türkiye genelinde Zonguldak’ımızı her yerde en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz" dedi. Ayrıca Zonguldak kadın basketbol şampiyonu kulüp başkanı Kanat Tan ise konuşmasında, "Ben bu ödülü Zonguldak taraftarları için alıyorum. Zonguldak kadın basketbol takımımız şampiyon olarak Süper Lig’e çıkmaya hak kazandı, çok çalıştık çok emek verdik ve emeğimizin karşılığını aldık, Formamızın rengi kırmızı şehitleri ve mavi madenci tulumlarını temsil ediyor. Çocuklarımız madenci torunlarıdır. Zonguldak’ı her alanda en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz" ifadelerine yer verdi. Zonguldak halk oyunları ekibi gösterisinin ardından ödüller ve hediyeler takdim edildi.