SPOR - 10 Kasım 2017 Cuma 12:41

Beşiktaş, Akhisarspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

A
A
A
Beşiktaş, Akhisarspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş Süper Lig’in 12.

Beşiktaş Süper Lig’in 12. haftasında karşılaşacağı Teleset Mobilya Akhisarspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.


Beşiktaş, Süper Lig’in 12. haftasında 17 Kasım Cuma günü Vodafone Park’ta oynayacağı Teleset Mobilya Akhisarspor maçı hazırlıklarını bu sabah Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam ettirdi. Antrenman öncesinde siyah-beyazlı futbolcular, Mustafa Kemal Atatürk’ün 79. ölüm yıldönümü sebebiyle saygı duruşunda bulundu.


Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman ısınma ve pas çalışması ile başladı. Top sürme ve çabukluk çalışması yapan siyah-beyazlı futbolcular, yarı sahada yapılan tek ve minyatür kale maç ile idmanı devam ettirdi. Yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenman, yarı sahada yapılan çift kale maç ile noktalandı. İdman sonunda İspanyol futbolcu Negredo penaltı atışı yaparken, Talisca ve Quaresma ise serbest vuruş çalışması yaptı.


Dün grip nedeniyle akşam antrenmanına katılmayan Jeremain Lens, bu sabah yapılan çalışmada takımdan ayrı düz koşu yaptı. Gökhan Gönül, takımla birlikte katıldığı pas çalışmasından sonra takımdan ayrı koşu yaparak antrenmanı noktalarken, 6 maç men cezası alan Caner Erkin de izinli olduğu gerekçesiyle antrenmana katılmadı.


Ülkelerinin milli takımlarında bulunan Babel, Mitrovic, Tosic, Pepe, Oğuzhan, Cenk ve Orkan Çınar antrenmana katılmadı.


Siyah-beyazlılar Teleset Mobilya Akhisarspor maçı hazırlıklarını yarın Rumen ekibi Astra Girgiu ile yapacağı hazırlık maçı ile sürdürecek.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Egeli Kadın Girişimciler 15 Mayıs’ta Kuşadası’nda buluşuyor Ege bölgesinde bulunan kadın girişimciler, Kuşadası Ticaret Odası organizasyonunda 15 Mayıs 2024 tarihinde Kuşadası’nda buluşuyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Ege Bölgesinin Kadın Girişimcilerini Kuşadası’nda ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını dile getirdi ve kadınların ekonomik hayatta aktif olmalarını her zaman desteklediklerini belirterek “Odamız Yönetiminde ve Meclisimizde kadın yöneticilerimizle birlikte çalışıyoruz. 15 Mayıs’ta gerçekleştireceğimiz bu organizasyonumuzun da bölgedeki iş kadınlarına fayda sağlayacağını düşünüyorum” Dedi. Akdoğan; aynı zamanda Aslı Şafak ve Adviye Bergemann gibi iki önemli ismin konuşmacı olarak katılacağı programda, sektörel yuvarlak masa görüşmeleri olacağını da söyledi. Turizm, sağlık, yeme-içme sektörü, taşımacılık, emlak, el sanatları gibi pek çok sektörde bir araya gelecek olan kadınların, bölgesel olarak tanışma ve network ağlarını geliştirme fırsatı bulabilecekleri “Egeli Kadın Girişimciler Buluşuyor” konulu etkinliğe, bölgede iş hayatında aktif olan tüm kadınları davet etti. Kuşadası Ticaret Odası organizasyonunda gerçekleşecek olan programda, sektörel toplantılar kısmında katılımcı sayısı sınırlı olduğundan 9 Mayıs 2024 tarihi, mesai bitimine kadar Kuşadası Ticaret Odası ile irtibata geçilmesi gerekiyor.