SPOR - 22 Şubat 2018 Perşembe 11:47

Derbinin hakemi Cüneyt Çakır

A
A
A
Derbinin hakemi Cüneyt Çakır

Spor Toto Süper Lig’in 23.

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak maçların hakemleri belli oldu. Pazar günü Vodafone Park’ta oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini Cüneyt Çakır yönetecek.


Süper Lig’de haftanın hakemleri belli oldu. Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre; pazar günü saat 19.00’da Vodafone Park’ta oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak. Zorlu mücadelede Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Barış Şimşek olacak.


Spor Toto Süper Lig’de haftanın programı ve hakemleri şöyle:



23 Şubat Cuma


20.00 Galatasaray - Bursaspor: Bülent Yıldırım


20.00 TM Akhisarspor - Atiker Konyaspor: Ali Palabıyık



24 Şubat Cumartesi


16.00 Kayserispor - Kasımpaşa: Halil Umut Meler


19:00 Aytemiz Alanyaspor - Trabzonspor: Serkan Çınar



25 Şubat Pazar


13.30 E. Yeni Malatyaspor - Kardemir Karabükspor: Bahattin Şimşek


13.30 Osmanlıspor - Antalyaspor: Hüseyin Göçek


16.00 Göztepe - DG Sivasspor: Mete Kalkavan


19:00 Beşiktaş - Fenerbahçe: Cüneyt Çakır



26 Şubat Pazartesi


20.00 Medipol Başakşehir - Gençlerbirliği: Ümit Öztürk

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Başkan Kul: "Kadınlar plajı konusunda çalışmalarımız başladı" Terme Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısında konuşan Başkan Kul, "Kadınlar plajı konusunda çalışmalarımız başladı" dedi. Terme Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis toplantısı Terme Belediyesi Meclis Salonunda Belediye Başkanı Şenol Kul’un başkanlığında yapıldı. Çeşitli komisyonların üye ve başkan seçimlerinin de yer aldığı 7 farklı gündem meclis toplantısında görüşüldü. Kadınlara müjde Terme Belediye Meclisinde konuşan başkan Şenol Kul, “Söz verdiğimiz projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Proje kitapçığımızda da yer alan kadınlar plajı konusunda düğmeye bastık. Konu ile alakalı büyükşehir belediyemizle görüştük bir proje hazırlamalarını istedik. Bizler de kendi projelerimizi hazırlayıp kadınlarımız için en doğrusu ve güzeli hangisi olur kararını vereceğiz. Amacımız kısa süre içinde projemizi hayata geçirerek kadınlarımızın hizmetine sunmak" diye konuştu. "Kadınlar konusunda pozitif ayrımcılık yapacağız" Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme’de kadınlar ile ilgili projelere öncelik vereceklerini belirterek, “Kadınlar konusunda kimse kusura bakmasın pozitif ayrımcılık yapacağız. Kadınlarımızın ilçemizin güzellikleri ve imkânlarından faydalanabilmeleri noktasında her türlü çalışmayı yapacağız ve hayata geçireceğiz. Kadınlar plajı da bunun ilk adımı olacak” şeklinde konuştu.