DÜNYA - 28 Aralık 2011 Çarşamba 16:10

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİKSTÜR ÇEKİMİNİN ARDINDAN

A
A
A
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİKSTÜR ÇEKİMİNİN ARDINDAN

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur kura çekiminin ardından Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor kulüpleri temsilcileri eşleşmeleri değerlendirdi.
İstanbul’da Ataköy Olimpiyatevi’nde yapılan kura çekiminin ardından Galatasaray Menajeri Cenk Ergün ile Adana Demirspor temsilcisi Selahattin Aydoğdu, 3. Tur mücadelesini değerlendirdi. Adana Demirspor Kulübü’nü temsilen kura çekimine katılan Aydoğdu, Galatasaray ile Adana’da oynamak istediklerini belirterek, "İnşallah Fatih hocama da bu isteğimizi gündeme getireceğiz. Adana, Galatasaray’ı çok özlemiş. Adana’da oynamak isteriz. Bu teklifimizi kabul ederse seviniriz" dedi.
Galatasaray Kulübü Futbol Takımı İdari Menajeri Cenk Ergün ise Adana Demirspor’un Türk futbolunun en köklü ekiplerinden biri olduğunu ifade ederek, "Kura sonucuna göre İstanbul’da oynayacağız. Ama Adana’da oynama taleplerini yönetimimize ileteceğiz" şeklinde konuştu.
Geçen yıl kupada 2 defa karşılaştıkları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile tekrar eşleşen Beşiktaş’ın yönetim kurulu üyesi Ahmet Akpınar, iyi bir kura çektiklerini belirterek, "Yoğun maç trafiğinde sahamızda oynayacak olmamız avantaj" yorumunda bulundu.
Rakipleriyle geçen sezon da iki kez karşılaştıklarını anımsatan Ahmet Akpınar, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor aşina olduğumuz bir rakip. Geçen sene iki kere karşılaştık. Güçlü bir rakip olduğunu biliyoruz. Oynanmamış her maç zordur. Takımımızın turu atlayacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.
NEVZAT AYDIN: "GÜNGÖRENSPOR KARDEŞ TAKIMLARIMIZDAN"
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde karşılaşacak Trabzonspor ile Güngörenspor’un temsilcileri eşleşmeyi değerlendirdi. Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Aydın, eşleştikleri İstanbul Güngörenspor’un forma renginin kendileriyle aynı olduğunu belirterek, "Güngören bize hiç yabancı bir semt değil. Trabzon’da kardeş takımlarımızdan biri olan Güngörenspor’u en iyi şekilde ağırlayacağız" ifadelerini kullandı.
İstanbul Güngörenspor genel müdürü Hacı Ali Ertürk ise, Trabzonspor ile eşleşmekten büyük bir gurur duyduklarını dile getirerek şöyle konuştu:
"Trabzonspor Kulübü bize yabancı değil. İç içe bir kulübüz. Başarılar diliyorum."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir