EKONOMİ - 31 Temmuz 2019 Çarşamba 10:50

Seyidoğlu Gıda dondurma külahı üretimine başladı

A
A
A
Seyidoğlu Gıda dondurma külahı üretimine başladı

Geleneksel lezzetlerin üreticisi Seyidoğlu Gıda, yaz aylarının en sevilen atıştırmalıklarından dondurma için düşük kalorili ve doğal dondurma külahı üretimine başladı.

Geleneksel lezzetlerin üreticisi Seyidoğlu Gıda, yaz aylarının en sevilen atıştırmalıklarından dondurma için düşük kalorili ve doğal dondurma külahı üretimine başladı.



Tatlı sektörünün geleneksel üreticilerinden Seyidoğlu Gıda, ürün çeşidine dondurma külahlarını da eklediğini açıkladı. Türkiye genelinde süpermarketlerde dondurma dolaplarının yanında teşhir edilen külah standlarına tüketici büyük ilgi gösterdiği belirtiliyor. Açıkta satılan gıdalardan uzak duran ve dondurmasını evde tüketmek isteyen tüketiciler, 10’lu paket halinde satışa sunulan külahları tercih edebilecek.


Seyidoğlu Gıda Genel Müdürü Mehmet Göksu, "Hem sağlıklı hem düşük kalorili olması sebebiyle dondurma külahlarımız satış rekoru kırıyor. Süpermarketlerin talebine yetişmekte zorlanıyoruz. İlk defa üretimine başladığımız bir ürün olduğu için fiyatını da çok uygun tutuyoruz. Farklı aroma ve çeşitlerle bu alandaki üretimimizi genişleteceğiz" diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Öğrenciler ve protokol el ele çöp topladı Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde düzenlenen "Orman Benim" etkinliğinde öğrenciler, protokol üyeleriyle birlikte ormanlık alan ve mesire yerlerinde çöp topladı. Etkinlikte orman yangınlarına karşı farkındalık oluşturularak doğayı koruma bilinci vurgulandı. Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde, orman yangınlarına karşı farkındalık oluşturmak ve doğa sevgisini artırmak amacıyla "Orman Benim" etkinliği düzenlendi. Sarıgöl Orman İşletme Şefliği öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler ve protokol üyeleri çevre temizliği yaptı. Eski Buldan karayolu üzerindeki yol boyunca ve mesire alanında yapılan etkinliğe Sarıgöl Kaymakamı Halil Dalak, Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, Sarıgöl Orman İşletme Şefi Emin Şıvka, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Akar, daire amirleri, öğretmenler ve Şehit Esin Akay Ortaokulu öğrencileri katıldı. Katılımcılar çevrede bulunan çöpleri toplayarak poşetlere koydu ve çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturdu. Etkinlikte özellikle yaz aylarında artan orman yangınlarına karşı duyarlılığın önemine dikkat çekildi. Sarıgöl Kaymakamı Halil Dalak, etkinlikte yaptığı açıklamada, "Geleceğe daha yeşil ve huzurlu bir dünya bırakmak için hep birlikte doğaya ve ormanlarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz." dedi. Sarıgöl Orman İşletme Şefi Emin Şıvka ise, "Orman Benim projesi Türkiye genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Ormanlar bizim, birlikte koruyalım ve gelecek nesillere temiz, yeşil bir dünya bırakalım." ifadelerini kullandı.