MAGAZİN - 19 Şubat 2020 Çarşamba 09:19

İpek Açar Ve Alper Kömürcü, Üsküdar’da hayranlarıyla bir araya geldi

A
A
A
İpek Açar Ve Alper Kömürcü, Üsküdar’da hayranlarıyla bir araya geldi

Müzisyen İpek Açar ve Alper Kömürcü çifti, Nevmekan’da Akustik Muhabbet etkinliğinde sevenleriyle buluştu.

Müzisyen İpek Açar ve Alper Kömürcü çifti, Nevmekan’da Akustik Muhabbet etkinliğinde sevenleriyle buluştu.



Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik, Nevmekan Sahil’de gerçekleştirildi. Sanatçıların Banu Karakuş moderatörlüğünde sohbet edip şarkı söylediği etkinlikte, katılımcılar sanatçılarla sohbet etme imkanı da buldu. Nevmekan sahili dolduran müzikseverler İpek Açar’ın söylediği şarkılara zaman zaman eşlik etti.


Yaklaşık 2 saat süren gecede İpek Açar Türk müziğinin unutulmaz bestelerini seslendirirken Alper Kömürcü de keman çaldı.


Müzisyen İpek Açar, "Üsküdar’a bu ikinci gelişimiz. Nevmekan sahili ilk defa görüyoruz. Ve hayran kaldık. Birazdan tekrar gezeceğiz. Çok güzel bir yermiş. Ben takip de ediyordum. Çok güzel bir kütüphanesi olduğunu biliyordum. Sergiler olduğunu biliyorum ama hiç gelmek nasip olmamıştı. Çok gururlandık, mutlu olduk bizde. Banu hanımın sohbetli programına geldik. Şarkılar söyleyeceğiz, sohbet edeceğiz. Hep birlikte gelenlerle de şarkı söyleyeceğiz. Güzel bir gece olacak” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Trendyol Süper Lig: Corendon Alanyaspor: 2 - Samsunspor: 3 (Maç sonucu) Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Corendon Alanyaspor, sahasında karşılaştığı Samsunspor’a 3-2 mağlup oldu. Maçtan dakikalar (İkinci yarı) 61. dakikada ceza sahası içerisnde topla buluşan Mouandilmadji’nin sert şutunu kaleci Victor son anda kurtardı. 64. dakikada sağ kanattan Mendes ile gelişen atakta ceza sahasına açılan topu Mouandilmadji kontrol etti. Mouandilmadji’nin gelişine vuruşunu kaleci Victor kurtardı. 75. dakikada merkez orta sahada topla buluşan Janvier, ceza sahası içinde topu takım arkadaşı Hwang ile buluşturdu. Hwang’ın sağ çaprazdan çektiği sert şut yandan auta çıktı. 90+1. dakikada Enes Albak’ın pasında topla buluşan Mouandilmadji ceza saha içinde çektiği sert şutta top kaleci Victor’un solundan ağlara gitti. 0-3 90+6. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Hadergjonaj’ın ceza sahası içine pasında Güven Yalçın düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-3 90+7. dakikada sol kanattan Ruan’ın ortasında ön direkte topla buluşan Meschack’ın vuruşunda top filelerle buluştu. 2-3 Stat: Alanya Oba Hakemler: Ozan Ergün, Mert Bulut, Onur Gülter Corendon Alanyaspor: Victor, Fatih Aksoy (İzzet Çelik dk. 68) Lima, Ümit Akdağ, (Baran Moğultay dk. 46), Hadergjonaj, Maestro (Makouta dk. 87) Janvier, Duarte, Hwang (Enes Keskin dk. 87) İbrahim Kaya, (Meschack dk. 46) Mounie (Güven Yalçın dk. 68) Yedekler: Ertuğrul Taşkıran, Efecan Karaca, Buluthan Bulut, Viana Teknik Direktör: Joao Pereira Samsunspor: İrfan Can Eğribayat, Mendes(Enes Albak dk. 90) Borevkovic, Diabate(Van Drongelen dk.57) Soner Gönül, Yunus Emre Çift(Satka dk.57) Ntcham (Makoumbou dk. 72) Elayis Tavşan (Coulibaly dk.90) Yalçın Kayan, Holse, Mouandilmadji Yedekler: Okan Koçuk, Efe Yiğit Üstün, Tomasson, Zeki Yavru Teknik Direktör: Thorsten Fink Goller: Güven Yalçın (dk. 90+6), Meschack (dk. 90+7) (Alanyaspor), Elayis Tavsan (dk. 37), Ntcham (dk. 39), Mouandilmadji (dk. 90+2) (Samsunspor) Sarı kartlar: Mounie, Lima (Alanyaspor), Elayis Tavsan, Diabate, Soner Gönül (Samsunspor)
Samsun Terme’de makamın kapısı açık, söz milletin SAMSUN (İHA) – Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, şeffaf belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği "Halk Günü" buluşmalarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Her hafta pazartesi günü saat 09.00 ile 12.00 arasında kapılarını halka açan Başkan Kul, "Vatandaşın sorunu, bizim sorunumuzdur" diyerek talepleri bizzat yerinde dinliyor. Terme Belediyesi bünyesinde kurumsallaşan Halk Günleri, mahalle muhtarlarından esnafına, gencinden yaşlısına tüm ilçe sakinlerinin sorunlarını doğrudan birinci ağızdan iletebildiği bir çözüm merkezi haline geldi. Randevu engeline takılmadan Başkan Kul ile yüz yüze görüşme imkanı bulan vatandaşlar, Terme’nin geleceğine dair önerilerini bizzat paylaşıyor. Halk Günü’nde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Şenol Kul, belediyecilikte iddialı olduklarının altını çizerek, "Biz halkın içinden geldik, gücümüzü de halkımızdan alıyoruz. En büyük sorumluluğumuz hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmektir. Bu kutlu yolda ne bir santim eğildik ne de bir adım geri attık. Bizim asıl görevimiz dertlere derman olmak, Terme’nin her bir ferdinin talebini baş tacı etmektir" dedi. Başkan Kul, Terme’de kimsesizlerin kimsesi olacaklarını belirterek, "Halkımızla iç içe olmanın, onların sorunlarına bizzat çözüm üretmenin huzurunu yaşıyoruz. Şunu net ifade edeyim: Terme’de hiçbir vatandaşımız kendini yalnız, sahipsiz hissetmeyecek. Kimin ne ihtiyacı, ne derdi varsa belediyemizin kapısı da, bizim gönlümüz de onlara sonuna kadar açıktır. Vatandaşlarımız randevu almaksızın buraya gelip dertlerini paylaşıyor. Biz de talepleri yerinde alıp, çözümü anında üretiyoruz. Terme gelişimini bu birliktelikle sürdürecek. Şeffaf ve ulaşılabilir belediyecilik anlayışımızdan asla taviz vermeyeceğiz" diye konuştu.