DÜNYA - 26 Ekim 2012 Cuma 19:54

TEB BNP PARİBAS WTA CHAMPİONSHİPS

A
A
A
TEB BNP PARİBAS WTA CHAMPİONSHİPS

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul`un 4.gününde ilk maç Maria Sharapova ve Samantha Stosur arasında oynandı. Daha önce Beyaz Grup`ta yarı finali garantileyen Sharapova bu galibiyetle turnuvada şimdiye kadar çıktığı 3 maçı da kazanmış oldu. Tenisçi daha önce 2006 ve 2007 senelerinde de ilk turda oynadığı 3 maçı kazanmıştı.
TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul`un dördüncü gününde ilk maç Maria Sharapova ve Samantha Stosur arasında oynandı. Daha önce Beyaz Grup`ta yarı finali garantileyen Sharapova bu galibiyetle turnuvada şimdiye kadar çıktığı 3 maçı da kazanmış oldu. Tenisçi daha önce 2006 ve 2007 senelerinde de ilk turda oynadığı 3 maçı kazanmıştı.
Sharapova rakibi karşısında büyük üstünlük sağladığı ilk seti 6-0 ile kazandı. İkinci sette ise Stosur ilk sete oranla daha dirençli bir oyun sergiledi. Seyircilerin kazandığı puanlar sonrası büyük destek verdiği tenisçi, bir kısmını başa baş götürdüğü seti 6-3 kaybetti. Bu sonuçla Stosur, Angelique Kerber`den sonra Şampiyona`dan elenen 2. isim oldu.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısına Stosur katılmazken Sharapova: ``Uzun süren bir önceki maçımdan sonra bugün gerçekten agresif bir oyun oynamaya çalıştım. Bu maçtan önce zaten yarı finale kaldığımı biliyordum yine de kaybetmek istemedim. Bugün doğru şeyleri yapmak istedim ve yaptım. Samantha spin vuruşlarda kesinlikle iyi ve kariyerinde bu ona büyük başarı kazandırdı. Onun spinli toplar atmasına izin vermemeye çalıştım ve bunu başardığım için mutluyum`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir