GENEL - 07 Ocak 2012 Cumartesi 20:58

BAŞKAN SARIGÜL, ESTETİK KLİNİĞİ AÇTI

A
A
A
BAŞKAN SARIGÜL, ESTETİK KLİNİĞİ AÇTI

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgul, M-Onep Cilt, Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği’nin açılışını yaptı. Açılışa ünlü isimler de katıldı
Estetik cerrahi ameliyatlarında geliştirdiği özgün yöntemler ile dünyada tanınan bir sima haline gelen Prof. Dr. Onur Erol, Nişantaşı’nda cilt, estetik ve plastik cerrahi kliniği açtı. Açılışa Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Manken Ebru Şallı, Sanatçı Nil Budak, Oyuncu Seray Sever ve birçok ünlü sima katıldı. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Onur Erol’un birlikte yaptığı açılışta Sarıgül, cebinden çıkardığı 100 TL’yi çalışana vererek ’ilk
siftahı ben vermiş olayım’ dedi.
Açılışta kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Manken Ebru Şallı, "Bakım çok önemli bir durum. Özellikle kadınlar için bakım olmazsa olmazdır. Ben de sürekli cilt bakımımı yaptırıyorum. Yaş artık 33 oldu. Bakım gerekiyor. Bu tür açılışların olması da kadınlar için önemlidir" diye konuştu.
Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Onur Erol ise, "Nişantaşı’na ve halkımızı ufak bir katkımız olsa ne mutlu bize" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Prof.Dr. Onur Erol, konuklarına kliniği gezdirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 3 - Trabzonspor: 1 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Samsunspor, sahasında Trabzonspor ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı Samsunspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 14. dakikada kazanılan penaltının başına geçen Taylan Antalyalı, topu ve kaleci Uğurcan’ı farklı köşelere yollayarak takımını öne geçirdi. 1-0 17. dakikada seri çalımlarla ceza sahasına kadar Marius Mouandilmadji’nin şutu üstten az farkla auta çıktı. 28. dakikada Benito’nun şutunda kaleciden dönen topu iyi takip eden Marius’un kafa vuruşu filelerle buluştu. 2-0 32. dakikada Bardhi’nin sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta top doğrudan filelere gitti. 2-1 36. dakikada Zeki’nin kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Fernandez, ters kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı kendi kalesine yolladı. 3-1 45. dakikada Bardhi’nin yaklaşık 30 metre uzaklıktan yaptığı vuruşta top direğe çarparak dışarı gitti. Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Mustafa Savranlar, Anıl Usta Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Alim Öztürk, Van Drongelen, Marc Bola, Ait Bennasser, Taylan Antalyalı, Carlo Holse, Emre Kılınç, Baba Raman, Marius Mouandilmadji Yedekler: Szumski, Soner Gönül, Soner Aydoğdu, Tait, Schindler, Yunus, Muhammed, Osman, Muja, Ercan Teknik Direktör: Markus Gisdol Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Thomas Mendy, Rayyan Baniya, Joaquin Fernandez, Eren Elmalı, Batista Mendy, Umut Güneş, Nicolas Pepe, Enis Bardhi, Mahmoud Trezeguet, Paul Onuachu Yedekler: Taha, Berat, Visca, Fountas, Kerem, Denswil, Mehmet Can, Arif, Enis, Orsic Teknik Direktör: Abdullah Avcı Goller: Taylan (dk. 14 pen.), Marius (dk. 28), Fernandez (dk. 36 k.k.) (Samsunspor), Bardhi (dk. 32) (Trabzonspor) Sarı kart: Bennasser (Samsunspor)