EKONOMİ - 15 Ocak 2012 Pazar 10:26

EUROP ASSISTANCE TÜRKİYE`DE İLK DEFA IPHONE ACİL YOL YARDIMI UYULAMASINI BAŞLATIYOR

A
A
A
EUROP ASSISTANCE TÜRKİYE`DE İLK DEFA IPHONE ACİL YOL YARDIMI UYULAMASINI BAŞLATIYOR

Europ Assistance Türkiye Türkiye’de iPhone’un uygulamalı ilk yol yardımı olan ’mymobility’yi sunuyor.
Europ Assistance Türkiye’nin CEO’su Stefano Sarti, ’Mymobility’nin, Europ Assistance tarafından müşterilerinin ve iş ortaklarının, yolculuk sırasında arabanın bozulması gibi istenmeyen durumlarda hayatlarını kolaylaştırmak için geliştirilmiş yenilikçi bir uygulama olduğunu söyledi.
Uygulamada, araç bozulduğunda, sürücü cep telefonundan yalnızca yol yardımı uygulamasını başlatıyor ve bir kaç saniye içinde yardım şirketinin eline gerekli bilgi ulaşmış oluyor. Sürücü tam olarak nerede olduğunu bilmese bile uygulama uydu aracılığıyla aracın yerini belirliyor. Elde edilen bilginin tamamı operasyon merkezine iletiliyor ve böylece acil teknik yardım merkezi çok daha çabuk bir şekilde duruma müdahale edebiliyor. "Mymobility"ye ambulans, itfaiye ya da polis çağırma gibi önemli yardım
hizmetleri de dahil. Europ Assistance bu hizmeti sigorta ve otomotiv sektöründen ortaklarıyla birlikte sunuyor -sürücünün yola koyulmadan önce yapması gereken tek hazırlık appstorelardan bu uygulamayı indirmek.
Gerçek zamanlı uygulama ’mymobility’, Türkiye’deki ilk mobil yardım uygulaması ve müşterilere daha da memnun kalacakları hizmetler sunacak. ’Mymobility’in iPhone sürümü appstorelarda mevcut. Android, Blackberry ve Windows sürümleri ise 2012’in üçüncü çeyreğinde piyasada olacak.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir