GENEL - 16 Ocak 2012 Pazartesi 15:19

AKTİF KADIN GİRİŞİMCİLER`İN EL SANATLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

A
A
A
AKTİF KADIN GİRİŞİMCİLER`İN EL SANATLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Aktif Kadın Girişimciler tarafından yapılan el sanatları ürünleri sergisinin açılışı Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın ve Efrahim Yeşil’in katılımıyla gerçekleştirildi.
Beylikdüzü Belediyesi Aktif Kadın Girişimciliği Projesi kapsamında, Mübeccel İmamoğlu ve beraberindeki kursiyerler tarafından yapılan el emeği göz nuru çalışmaları sergisi Migros Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Serginin açılışına Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın ve Efrahim Yeşil katıldı. Başkan yardımcıları, sergide yer alan eserleri tek tek inceleyerek, Mübeccel İmamoğlu’ndan eserlerle ilgili bilgi aldı. Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, "Bu eserlerin her biri dünyaca ünlü
sanatçıların elinden çıkmış gibi duruyor, hepsi çok başarılı çalışmalar. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Girişimci ve üretken insanlarımıza destek olmayı bizler, görevimiz olarak kabul ediyoruz" dedi.
Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil ise, ’’Bu çalışmaların hepsi takdire şayan eserler. Umuyorum ki bu çalışmalarınızla herkese örnek ve öncü olacaksınız. Hepinizi başarınızdan dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu.
Birbirinden değerli onlarca el sanatı eserinin görücüye çıktığı sergi, 20 Ocak’ta son bulacak.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir