GENEL - 17 Şubat 2013 Pazar 14:00

İSTANBUL GAZİANTEPLİLER DERNEĞžİ BAŞKANI TAHİR TEKİN ÖZTAN OLDU

A
A
A
İSTANBUL GAZİANTEPLİLER DERNEĞžİ BAŞKANI TAHİR TEKİN ÖZTAN OLDU

İstanbul Gaziantepliler Derneği`nin yeni başkanı Tahir Tekin Öztan oldu.
Kadıköy Belediyesi brifing salonunda düzenlenen programa İstanbul Gaziantepliler Derneği eski Başkanı Necati Göksu, Gaziantepliler Dernek Federasyonu Başkanı İnal Aydınoğlu ve dernek üyeleri katıldı. Törende konuşan yeni başkan Tahir Tekin Öztan, ``Üyelerimizin duygu düşünce ve önerilerini sürekli alabilmek ve onlarla haberleşebilmek için web sayfamızı sürekli güncelleyerek, sosyal medyada daha fazla yer alarak, görüş ve önerileri hayata geçireceğiz. Sizde düşünce ve bilgilerinizi, isteklerinizi yazdığınız takdirde anında size dönebileceğiz. Biz İstanbul`da Gaziantep`in büyükelçisi gibi çalışacağız. Gaziantep`e gitmek isteyen birisi, bizim web sayfamıza girdiğinde nereler gezilir, ne yenir her şeyi görecek. Gaziantepteki yerel gazeteler ve görsel basınla link hattı kurarak sürekli iletişim içinde olacağız`` dedi.
250 üyenin katılımıyla gerçekleşen genel kurulun ardından derneğin yeni başkanı Tahir Tekin Öztan oldu. Üyeler yeni başkanı tek tek tebrik etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Egeli Kadın Girişimciler 15 Mayıs’ta Kuşadası’nda buluşuyor Ege bölgesinde bulunan kadın girişimciler, Kuşadası Ticaret Odası organizasyonunda 15 Mayıs 2024 tarihinde Kuşadası’nda buluşuyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Ege Bölgesinin Kadın Girişimcilerini Kuşadası’nda ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını dile getirdi ve kadınların ekonomik hayatta aktif olmalarını her zaman desteklediklerini belirterek “Odamız Yönetiminde ve Meclisimizde kadın yöneticilerimizle birlikte çalışıyoruz. 15 Mayıs’ta gerçekleştireceğimiz bu organizasyonumuzun da bölgedeki iş kadınlarına fayda sağlayacağını düşünüyorum” Dedi. Akdoğan; aynı zamanda Aslı Şafak ve Adviye Bergemann gibi iki önemli ismin konuşmacı olarak katılacağı programda, sektörel yuvarlak masa görüşmeleri olacağını da söyledi. Turizm, sağlık, yeme-içme sektörü, taşımacılık, emlak, el sanatları gibi pek çok sektörde bir araya gelecek olan kadınların, bölgesel olarak tanışma ve network ağlarını geliştirme fırsatı bulabilecekleri “Egeli Kadın Girişimciler Buluşuyor” konulu etkinliğe, bölgede iş hayatında aktif olan tüm kadınları davet etti. Kuşadası Ticaret Odası organizasyonunda gerçekleşecek olan programda, sektörel toplantılar kısmında katılımcı sayısı sınırlı olduğundan 9 Mayıs 2024 tarihi, mesai bitimine kadar Kuşadası Ticaret Odası ile irtibata geçilmesi gerekiyor.