GENEL - 19 Ocak 2012 Perşembe 13:31

BEDİRHAN GÖKÇE`NİN 2012 ALBÜMÜ ÇIKTI

A
A
A
BEDİRHAN GÖKÇE`NİN 2012 ALBÜMÜ ÇIKTI

Bedirhan Gökçe’nin "Biz Hesapsız Sevdik 2012 Albümü" müzik market raflarındaki yerini aldı.
Müziğini Anadolu’yu Evliya Çelebi misali karış karış gezerek yapmayı gelenek haline getiren Bedirhan Gökçe’nin yeni albümü "Biz Hesapsız Sevdik 2012" piyasaya çıktı. Moral Prodüksiyon’dan çıkan albüme; Nuray Hafiftaş, Bilal Ercan, Tansu Örçen ve Serpil Kılıç muhteşem düetleriyle renk kattı. Ankara ve İstanbul stüdyolarında hazırlanan albüm, Bilal Ercan ve Umut Mürare’nin yönetmenliğinde, ülkenin en iyi müzisyenlerinin katkısı ile hazırlandı. Bedirhan Gökçe, "Biz Hesapsız Sevdik" albümünde oldukça büyük
bir iddiayı da seslendirdi. Gökçe, "Bu albüm, internet öncesi çıkmış olsa satır rakamı kesinlikle milyonun üstünde olurdu" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldırıldı İstanbul Havalimanı’nda gövdesi üzerine inen kargo uçağı, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. İstanbul Havalimanı’nda Fedex Havayolları’na ait kargo uçağı, ön iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine piste iniş yaptı. İniş sırasında sürtünmenin etkisiyle kısa süreliğine alevlere teslim olan uçak ekiplerin müdahalesi ile söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza kırım ve İGA İstanbul Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele ekibi (ARFF) yaptığı çalışmalarının ardından, önce uçakta bulunan yükler boşaltıldı ardından da kargo uçağı, çekici araçlarla bulunduğu yerden kaldırıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "İstanbul Havalimanı’mızda gövdesi üzerine inen kargo uçağının ekiplerimiz tarafından kaldırılma çalışmaları başarıyla tamamlandı. Pistimiz, uçağın çekilmesinin ardından hassasiyetle temizlendi. Gerçekten işinin ehli olan ekiplerimiz, pist alanında saatler süren, organize ve çok titiz bir çalışmaya imza attı. Elim sonuçlara varabilecek bu tarz durumların önlenmesine örnek teşkil edecek bir müdahale ve çalışma performansı sergilediler. Olayın yaşanmaya başladığı ilk dakikadan itibaren soğukkanlı bir şekilde, strateji ve eylem planı oluşturarak hareket eden her bir görevlimizi kutluyorum. Kargo uçağının personeline ve İstanbul Havalimanı çalışanlarımıza yeniden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim; her türlü kaza ve beladan ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı korusun" ifadelerine yer verdi.