DÜNYA - 23 Ocak 2012 Pazartesi 15:42

FENERBAHÇE EKSİK ÇALIŞTI

A
A
A
FENERBAHÇE EKSİK ÇALIŞTI

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını birçok oyuncusundan yoksun olarak sürdürdü.
Can Bartu Tesisleri’nde Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman gözetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma pas çalışmalarıyla devam eden çalışmalar, yine 3 grup halinde ve dönüşümlü yapılan ayak tenisi maçıyla sürdürüldü. Antrenman pas organizasyonlarıyla noktalandı.
Sol arka üst adalesinde kısmi yırtık tespit edilen Gökhan Gönül, Kayserispor maçında sağ ayak tarak kemiğine darbe alan Joseph Yobo ve bağırsak enfeksiyonu geçiren Serkan Kırıntılı antrenmana çıkmadı. Bu oyuncular tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Sol üst ön adale grubunda ağrıları bulunan Reto Ziegler, bel ağrıları bulunan Selçuk Şahin ve yorgunluğa bağlı genel ağrıları bulunan Alex de Souza ise tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkarılmadı. Bu oyuncular da tedavi ve çalışmalarını tesislerde
sürdürdü. Sol kasığında ağrıları bulunan ve çekilen MR sonucu sol kasığında zorlama tespit edilen Özgür Çek de antrenmanda yer almadı. Özgür Çek de tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Sol baldırında zorlama bulunan Sezer Öztürk ile sağ alt adale grubunda zorlama bulunan Serdar Kesimal ise Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.
Sarı-lacivertli takım, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını 24 Ocak Salı günü (yarın) Can Bartu Tesisleri’nde yapılacak antrenmanla tamamlayacak. Saat 18.00’de başlayacak antrenman, basına kapalı gerçekleştirilecek.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir