DÜNYA - 31 Ocak 2012 Salı 17:29

FEDERASYONDAKİ İSTİFALARIN ARKASINDA "METRİS" İDDİASI

A
A
A
FEDERASYONDAKİ İSTİFALARIN ARKASINDA "METRİS" İDDİASI

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile başkanvekilleri Göksel Gümüşdağ ve Lutfi Arıboğan’ın şok istifalarının perde arkasında Metris Cezaevi olduğu iddia ediliyor.
26 Ocak’ta gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurulun ardından görev devam edip etmeyeceği merak konusu olan TFF Yönetim Kurulu, dün yaptığı toplantıda, futbolun içinde bulunduğu kaos ortamının daha da derinleşmesini önlemek amacıyla göreve aynen devam etme kararı almıştı.
Federasyonun bugün yaptığı toplantıda TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile başkanvekilleri Göksel Gümüşdağ ve Lutfi Arıboğan’ın görevlerinden istifa etmeleri, şok etkisi yaptı. Dün yapılan toplantının üzerinden henüz 24 saat geçmişken, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’ndaki bu radikal karar, spor kamuoyu tarafından şaşkınlıkla karşılandı.
İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, federasyondaki 3 istifanın perde arkasında, Göksel Gümüşdağ’ın, bugün Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşme yatıyor. TFF Başkanvekili Gümüşdağ’ı, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Metris Cezavi’nde görüştüğü ve bu görüşmenin ardından istifaların geldiği iddia ediliyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir