POLİTİKA - 03 Şubat 2012 Cuma 14:46

BAKAN ŞİMŞEK: BUGÜN HER İKİ BAYRAMI BİRLİKTE İDRAK EDEBİLDİĞİMİZ İSTİSNAİ BİR GÜN

A
A
A
BAKAN ŞİMŞEK: BUGÜN HER İKİ BAYRAMI BİRLİKTE İDRAK EDEBİLDİĞİMİZ İSTİSNAİ BİR GÜN

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Mevlit Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Yıllar geçip insanlık ilerleme kat ettikçe derinliği ve evrenselliği daha iyi anlaşılıyor" dedi.
Bakan Şimşek, sosyal paylaşım ağı twitter’dan yayınladığı mesajda, bugün hem Cuma hem de Mevlit Kandili olması dolayısıyla her iki bayramın birlikte idrak edilebildiği istisnai bir gün yaşandığını ifade ederek, "Bugün iki bayramı birlikte idrak edebildiğimiz istisnai bir gün. Hem cuma hem de Peygamber Efendimizin doğum günü. Doğumuyla insanlığa ışık yaymaya başlayan Hz Muhammed’in (SAV) nuru ilelebet kainatı aydınlatmaya devam edecektir" dedi.
Mehmet Şimşek, "Sen olmasaydın alemleri yaratmazdım" ilahi teveccühüne mazhar olmuş bir Peygamberin ümmeti olduğu için daima şükrettiğini de vurgulayarak, "O’nun sünneti, ilke ve temayülleri, felsefe ve muhakemesi bizim için her zaman en en kıymetli rehberdir. Yıllar geçip insanlık ilerleme kat ettikçe derinliği ve evrenselliği daha iyi anlaşılıyor. Ne mutlu O’nun nurlu yolunu takip ederek mutlak huzura ve refaha erişen şanslı müminlere. Onlardan biri olmak dileğimizdir" diye konuştu.
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, son olarak sözlerini, "Mevlit Kandilinizi ve cuma bayramınızı tebrik ediyorum. Gün boyu sürecek dualarda buluşmak ümidiyle selam ve sevgilerimi sunuyorum" diyerek noktaladı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir