YEREL HABERLER - 03 Kasım 2013 Pazar 13:01

Abdullah Kiğılı "seçimi Kim Kazanırsa Kazansın Kazanan Fenerbahçe Olacak"

A
A
A
Abdullah Kiğılı "seçimi Kim Kazanırsa Kazansın Kazanan Fenerbahçe Olacak"

FENERBAHÇE YÖNETİM KURULU ÜYESİ ABDULLAH KİĞILI:
DEMOKRATİK BİR ORTAMDA SEÇİM OLUYOR"
FENERBAHÇE ESKİ YÖNETİCİ MAHMUT USLU:
FENERBAHÇE İÇİN HER ZAMAN BİRLİKTELİK LAZIM"
MEHMET SELMAN BEKTAŞ
Fenerbahçe Başkanı ve Başkan Adayı Aziz Yıldırım'ın listesinde yer alan Abdullah Kiğılı, demokratik ortamda seçim yaptıklarını söyledi.
Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen kongrede oy kullanmaya gelen Abdullah Kiğılı, demokratik bir ortamda seçim yaptıklarını belirterek, "Bugün de aynı güzellikte devam edecek. Yaklaşık oy atmaya hak kazanmış 10 bin üzerinde üye var. Ciddi bir oy atan olacak. Muhalefet ne kadar güçlü olursa başkan adayları ne kadar fazla olursa rekabetin sonunda Fenerbahçe kazanacaktır. Kim kazanırsa kazansın sonucunda Fenerbahçe kazanacak" dedi.
Fenerbahçe başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar'ın seçim listesinde yer alan Metin Şen ise, güzel bir seçim ortamı olduğunu belirterek, "Seçimde çok önemli bir an yaşıyoruz ve kazanan Fenerbahçe olacak" ifadelerinde bulundu.
Aziz Yıldırım'ın seçim listesinde yer alan Mahmut Uslu da, ihtiyaç olduğundan dolayı seçim listesinde olduğunu belirterek, "Dün akşam seçim listesi kesinleşti. Ondan önce kararsızdım. Ama ihtiyaç olduğundan dolayı girdim. Fenerbahçe için her zaman birliktelik söyledim" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir