YEREL HABERLER - 09 Kasım 2013 Cumartesi 17:07

Çocuklar Başkan Fazlı Kılıç’la Sinema Keyfi Yaptı

A
A
A
Çocuklar Başkan Fazlı Kılıç’la Sinema Keyfi Yaptı

Kağıthane Gültepe Kültür Merkezi’nde kültür sanat etkinlikleri başladı. Animasyon filmleri izlemek için aileleriyle birlikte merkeze akın eden çocuklar, 6D sinema heyecanını Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’la birlikte yaşadı.
Sosyal ve kültürel kalkınmaya desteğini sürdüren Kağıthane Belediyesi, geçtiğimiz aylarda ilçeye kazandırdığı Gültepe Kültür Merkezi’nde kültür sanat etkinliklerini başlattı. Etkinliklerin başlamasıyla çocuklar, animasyon filmleri izlemek için aileleriyle birlikte merkeze akın etti. İki ayrı salonda oynatılan ‘Çılgın Hırsız’ ve ‘Cesur’ adlı animasyon filmlerini izlemek için koltuklarına oturan çocuklar, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ı görünce büyük bir sürpriz yaşadı. Çocuklarla birlikte bir süre film izleyen Başkan Kılıç, daha sonra yine çocukların bulunduğu ve yoğun ilgi gösterdiği 6D sinema salonuna geçti. 3 boyutlu gözlüklerle heyecan dolu birkaç dakika yaşayan Başkan Kılıç, kültür merkezinin kasım ayında birbirinden önemli etkinliklere ev sahipliği yapacağını söyledi.
Kağıthane için çok önemli bir gün yaşadıklarını belirten Başkan Kılıç, “Kısa bir süre önce açılışını yaptığımız Gültepe Kültür Merkezi ilçemize hayırlı olsun. Merkezimizde 7’den 77’ye herkese hitap eden etkinliklerimiz var. Sinema salonlarımız, tiyatro oyunlarımız, birbirinden kıymetli konuklarımızla kasım ayını dolu dolu geçirecek olan komşularımız bütün bu programları ücretsiz bir şekilde takip edebilirler. İlçemizin ihtiyaç duyduğu bir merkezi kazandırmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.
Oğlunu film izlemesi için kültür merkezine bir yaşındaki kızıyla birlikte getiren bir anne, “Oğlum şu anda babasıyla birlikte film izliyor. Çok güzel bir etkinlik. Bu etkinlikler sayesinde oğlum sokakta değil, burada film izliyor. Hem kültürünü arttırıyor hem de oğlumun güvende olduğunu biliyorum” diye konuştu.
Gültepe Kültür Merkezi’nde söyleşi, tiyatro ve sinema gösterimlerinin yanı sıra sık sık “Madde Kullanımına Hayır” seminerleri düzenlenecek.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir