YEREL HABERLER - 14 Ocak 2014 Salı 15:17

Kapalıçarşı'da Altın Fiyatları

A
A
A
Kapalıçarşı'da Altın Fiyatları

Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 88,15 lira, Cumhuriyet Altınının satış fiyatı ise 589,00 lira oldu.
İstanbul Kapalıçarşı'da saat 15.00 itibarıyla 87,80 liradan alınan 24 Ayar Külçe Altın(Gr.) 88,15 liradan, 579,00 liradan alınan Cumhuriyet Ata Lira 589,00 liradan, 79,85 liradan alınan 22 Ayar Bilezik(Gr.) 85,90 liradan, 560,00 liradan alınan Lira(Tam) Ziynet 582,00 liradan, 280,00 liradan alınan Yarım Ziynet 290,00 liradan, 140,00 liradan alınan Çeyrek Ziynet ise 145,00 liradan satılıyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kastamonu Kastamonu Üniversitesi, İlham Veren Kamu Yönetimi proje ödülünü aldı Kastamonu Üniversitesi, Türkiye Kalite Derneği (KALDER) Ankara Şubesi tarafından düzenlenen 24. Kamu Kalite Sempozyumu’nda “İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülleri’nde” önemli bir başarı elde etti. Kastamonu Üniversitesi, 2024 yılı “İlham Veren Kamu Yönetimi Ödülleri’nde "üniversite” kategorisinde sunduğu Kastamonu Teknokent bünyesindeki Girişim Vadisi Kuluçka Merkezince gerek çıktıları ve gerekse katılımcı yapısı ile 3 yıldır başarılı bir şekilde yürütülen ve ihtisas koordinatörlüğü tarafından desteklenen “İhtisas Odaklı Girişimcilik Yoluyla Teknolojik Altyapının ve Ar-Ge Çıktılarının Farklı Toplum Katmanlarında Sürdürülebilir Kalkınmaya Dönüştürülmesi Modeli” projesiyle yarıştı. Gerçekleştirilen ödül töreninde Kastamonu Üniversitesi, sunduğu yenilikçi ve sürdürülebilir projeyle jüri üyelerinden büyük beğeni topladı. Kastamonu Üniversitesi, “İlham Veren Kamu Yönetimi” proje ödülüne layık görüldü. Ödül töreninde KALDER yönetimi ve bağımsız jüri üyelerince de Kastamonu Üniversitesi ve proje çalışmaları büyük ilgi çekti ve övgüler aldı. Törende, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ile beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Küçük ve Prof. Dr. Kasım Yenigün de hazır bulundu. Ödül töreninde konuşan Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Kastamonu Üniversitesinin bir aile olduğunu, başarının herkesin ortak başarısı olduğunu, marifet iltifata tabidir hükmünce bu ödülün kendilerini hem memnun ettiğini hem de motivasyonlarını artırdığını söyledi. Rektör Topal, Kastamonu şartlarında yürütülen bu kapsamlı projenin ulusal düzeyde bağımsız bir kuruluş tarafından ve çok sayıda başarılı proje başvurusu arasından ödüle layık görülmesinin çok anlamlı olduğunu belirterek, ihtisas üniversiteleri arasında Kastamonu Üniversitesi’nin ne denli başarılı bir ekibe ve vizyona sahip olduğunun da bir göstergesi olduğunu vurguladı. Etkinlik, ödül takdiminin ardından son buldu.