YEREL HABERLER - 31 Ocak 2014 Cuma 20:02

Barış Manço Evi Ziyarete Açıldı

A
A
A
Barış Manço Evi Ziyarete Açıldı

– Barış Manço'nun Moda'daki evi, sanatçının ölümünün 15. yıldönümünde düzenlenen anma etkinlikleri kapsamında ücretsiz ziyarete açıldı.
Kadıköy Belediyesi, unutulmaz sanatçı Barış Manço’yu ölümünün 15. yıldönümünde bir dizi etkinlikle andı. Etkinlikler kapsamında Kadıköy Belediyesi’nin Halk Bankası’ndan aldığı ve dört yıl önce ziyarete açtığı Yusuf Kamil Paşa Sokak 81300 Moda adresindeki evi, 31 Ocak’ta ziyarete açıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği evde Manço’nun giysilerinden kullandığı aksesuarlara kadar birçok eşyası sergileniyor. Ziyaret için Barış Manço evine gelen vatandaşlar, birçok anıyla dolu evi büyük bir merakla gezdi. Bol bol fotoğraf çeken vatandaşlara, eşyaların yanlarında bulunan bilgi notlarıyla bilgi da verildi.
Her yıl Barış Manço Evi’ni ziyaret ettiğini söyleyen Arzu Karaboğa, “Gönlümüzde taht kurmuş, unutulmayan bir sanatçı. Hiçbir zaman da unutmadık. Erken ölümü onu bizden aldı. Her odada ayrı bir anısı var. Çok hüzünlendim. Hatta bir arkadaşım içerde ağladı” şeklinde konuştu.
Gece 24.00’e kadar açık kalacak olan Barış Manço Evi ücretsiz ziyaret edilebilecek.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir