YEREL HABERLER - 11 Mart 2014 Salı 17:20

Beşiktaşlı Sporcular Öğrencilerle Buluştu

A
A
A
Beşiktaşlı Sporcular Öğrencilerle Buluştu

Beşiktaşlı sporcular, bugün öğrencilerle bir araya geldi.
Hadımköy Kültür 2000 Koleji’nin düzenlediği 10. Spor Oyunları etkinliğinin kapanış paneline, kaleci Tolga Zengin, kadın basketbol takımının oyuncuları Gülşah Akkaya ve Yasemin Horasan, eski futbolcu Metin Tekin ve spor dünyasından çeşitli isimler katıldı.
Saygı ve duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan panelde Hadımköy Kültür 2000 Koleji öğrencilerinin futbol, basketbol ve voleybol branşlarında elde ettiği başarılar slayt gösterisi şeklinde davetlilere izletildi.
Slayt gösterisi sonrası öğrenciler tarafından ‘Yılın En İyi Sporcusu’ seçilen kaleci Tolga Zengin’e Büyükçekmece İlçe Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı tarafından ödülü takdim edildi.
Türk Sporu ve A Milli Kadın Basketbol Takımı’na katkılarından dolayı ödüle layık görülen basketbolcular Yasemin Horasan ve Gülşah Akkaya’ya ödülleri Kültür 2000 Koleji İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Müfide Van Der Hoeven ve Kültür 2000 Koleji Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Faik Benli tarafından verildi.
“VATANA MİLETE HAYIRLI EVLATLAR OLUN”
Ödül töreni sonrası bir konuşma yapan siyah-beyazlı kaleci Tolga Zengin, öğrencilerden okullarını ihmal etmemelerini söyledi. Zengin, “Bu gurur verici ödülü sizin gibi ülkenin geleceği pırıl pırıl gençlerden almak çok değerli. Sizlerin yaşlarında olduğum günler hayatımın en güzel günleriydi. Küçükken oynadığım futbol daha güzeldi. Size en önemli tavsiyem okullarınızı ihmal etmeyin. Önce okula önem verin. Her şeyin önemlisi bu ülkeye hizmet edebilmek. Bu ülkeye faydalı bir birey olabilmek. Benim eşim öğretmen ve eğitimci bir aileden geliyorum. Öğretmenlerinizin nasihatlarından çıkmayın. Annenizi ve babanızı iyi dinleyin, vatana millete hayırlı evlatlar olun” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir