YEREL HABERLER - 14 Nisan 2014 Pazartesi 13:22

Ideasoft Yetkili Satıcı Sayısını Arttıracak

A
A
A
Ideasoft Yetkili Satıcı Sayısını Arttıracak

IdeaSoft, yıl sonuna kadar yetkili satıcı sayısını bine çıkarmayı hedefliyor.
Türkiye’de 4 bin 200’den fazla işletmeye e-ticaret alt yapısı sağlayan IdeaSoft, 2014 yılında yetkili satıcı sayısını arttıracak. Öncelikli olarak İstanbul dışında büyümeyi hedefleyen IdeaSoft’un yetkili satıcıları arasında yazılım firmaları, web tasarım şirketleri ve ajanslar ilk sırada yer alıyor.
IdeaSoft yönetici ortağı Fatih Çalışkan yetkili satıcılık sistemleri ile ilgili, “IdeaSoft’un 2014 yılı Şubat ayında yayınladığı Kobi e-ticaret raporuna göre, Kobiler 2013 yılında internette satılan ürün sayısının ve alışveriş yapan kullanıcı sayısının artışında önemli bir rol oynuyor. Rapor verileri, özellikle Kobilerin ve küçük işletmelerin her geçen gün e-ticaret sitesi kurarak internette satışa yöneldiğini gösteriyor” şeklinde konuştu.
Yetkili satıcıları arasına katılan firmaları CRM sistemlerine tanımladıklarını belirten Çalışkan, “IdeaSoft olarak halen 465 olan yetkili satıcı sayımızı sene sonuna kadar yurt çapında bine çıkartmayı hedefliyoruz. Muhasebe yazılımı firmaları, farklı amaçlara yönelik yazılım üreten firmalar, web tasarım firmaları ve ajanslar başta olmak üzere bilişim sektöründe faaliyet gösteren her türlü firma yetkili satıcımız olabiliyor. Yetkili satıcılarımız arasına katılan firmaları CRM sistemimizde tanımlıyoruz. Satıcılarımız görüştükleri potansiyel müşterileri sistemde tanımlıyor ve kendi müştelerilerini IdeaSoft CRM sistemiyle takip edebiliyor. Bu sayede yetkili satıcılarımız ile uzun vadeli ilişkiler kurabileceğimiz bir iş ortaklığı oluşturmuş oluyoruz. Yetkili satıcılarımızı desteklemek amacıyla, yerinde tanıtım isteyen firmaları yetkili satıcılarımıza yönlendiriyoruz” ifadelerini kullandı.
e-Ticaret sisteminde yer alan şablon tasarımlar yerine özel tasarım isteyen firmalar için özel tasarım entegrasyonu hizmeti veren IdeaSoft, tasarım hizmetiyle ek kazanç elde edebilme olanağı buluyor.
Kurumsal web sitelerine yerleştirdikleri bannerlar üzerinden gerçekleşen satışlardan da yetkili satıcı komisyonu kazanan IdeaSoft yetkili satıcıları arasında yer almak isteyen şirketler için başvuru http://www.eticaret.com/e-ticaret.bayi.basvurusu.html adresinden yapılacak.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldırıldı İstanbul Havalimanı’nda gövdesi üzerine inen kargo uçağı, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. İstanbul Havalimanı’nda Fedex Havayolları’na ait kargo uçağı, ön iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine piste iniş yaptı. İniş sırasında sürtünmenin etkisiyle kısa süreliğine alevlere teslim olan uçak ekiplerin müdahalesi ile söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza kırım ve İGA İstanbul Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele ekibi (ARFF) yaptığı çalışmalarının ardından, önce uçakta bulunan yükler boşaltıldı ardından da kargo uçağı, çekici araçlarla bulunduğu yerden kaldırıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "İstanbul Havalimanı’mızda gövdesi üzerine inen kargo uçağının ekiplerimiz tarafından kaldırılma çalışmaları başarıyla tamamlandı. Pistimiz, uçağın çekilmesinin ardından hassasiyetle temizlendi. Gerçekten işinin ehli olan ekiplerimiz, pist alanında saatler süren, organize ve çok titiz bir çalışmaya imza attı. Elim sonuçlara varabilecek bu tarz durumların önlenmesine örnek teşkil edecek bir müdahale ve çalışma performansı sergilediler. Olayın yaşanmaya başladığı ilk dakikadan itibaren soğukkanlı bir şekilde, strateji ve eylem planı oluşturarak hareket eden her bir görevlimizi kutluyorum. Kargo uçağının personeline ve İstanbul Havalimanı çalışanlarımıza yeniden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim; her türlü kaza ve beladan ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı korusun" ifadelerine yer verdi.