YEREL HABERLER - 03 Haziran 2014 Salı 10:38

Dragos Yelken Kulübü Sporcuları Haliç Yarışlarından Kupalarla Döndü

A
A
A
Dragos Yelken Kulübü Sporcuları Haliç Yarışlarından Kupalarla Döndü

9’uncu Haliç Yarışı’na katılan Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü sporcuları birçok kategoride ödül kazandı.
Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü sporcuları, Kartal Belediyesi’nin desteği ile katıldıkları 9’uncu Haliç Yarışı’ndan kupalarla döndü. 31 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen 9. Haliç Yarışı’nda Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü sporcuları verdikleri mücadeleyle büyük bir başarıya imza atarken geçen yaz sezonunda Yaz Yelken Okulu’na katılan yeni sporcular da ilk resmi yarış tecrübesi edinmenin heyecanını yaşadı.
9’uncu Haliç Yarışı’na katılan Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü sporcularından Fatma Balçık, Optimist Junior Kız kategorisinde 1’inci olurken, Tahir Balçık, Optimist Genel’de 5’inci, Optimist Junior Genel’de ise 1’inci oldu. Deniz Dönertaş, Optimist Kız kategorisinde 3’üncülük kupasını kazanırken Nil Deniz Suntay, Optimist Junior Kız kategorisinde 2’nci, Optimist Junior Genel’de ise 5’incilik kupasının sahibi oldu.
“ÇOCUKLAR VE GENÇLER İÇİN VERİLEN HİÇBİR ÇABA BOŞA GİTMEZ”
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü sporcularının başarısına ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Kartallı gençlerimizi ve çocuklarımızı deniz sporlarıyla tanıştırmak için Dragos Yelken Kulübü ile yıllardır başta Yaz Yelken Okulumuz olmak üzere büyük bir işbirliği içerisinde birçok başarılı organizasyon gerçekleştirdik. Bir deniz kenti olan Kartal’da çocuklar ve gençler denizden, rüzgardan faydalansın, zamanlarını spora ayırsın istedik. Deniz sporları çocukların, bedensel ve ruhsal gelişimine büyük katkı sağlayan bir spor. Kartal da denizi ve rüzgarıyla bu spora son derece uygun bir yer. Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü sporcularının aldığı kupalar ve kazandığı başarılar, çabalarımızın boşa gitmediğinin bir göstergesidir. Çocuklar ve gençler için verilen hiçbir çaba boşa gitmez. Tüm sporcuları kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum. Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü’ne de işbirliği için teşekkür ediyorum” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir