SPOR - 27 Nisan 2024 Cumartesi 22:44

Bakan Bak’tan Galatasaray Erkek Sutopu Takımı’na tebrik

A
A
A
Bakan Bak’tan Galatasaray Erkek Sutopu Takımı’na tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, LEN Challenger Kupası’nı kazanan Galatasaray Erkek Sutopu Takımı’nı yayımladığı mesajla tebrik etti.


Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, LEN Challenger Kupası’nı kazanan Galatasaray Erkek Sutopu Takımı için tebrik mesajı yayımladı. Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:



"LEN Challenger Kupası finali rövanş maçında Slovenya’nın AVK Triglav takımını mağlup ederek LEN Challenger Kupası’nı kazanan Galatasaray Spor Kulübü Erkek Sutopu Takımı yürekten kutluyorum. Elde edilen başarıda emeği bulunan sporcu, teknik heyet ve yöneticileri tebrik ediyorum. Namağlup şampiyon olan Galatasaray Spor Kulübü Erkek Sutopu Takımının başarılarının devamını diliyorum."


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kütahya Birlik Vakfı Kütahya Şubesi üyeleri, ’Gazze Dayanışma Çadırı’nı ziyaret etti Birlik Vakfı Kütahya Şube Başkanı Ali İhsan Özdemir, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğrencileri tarafından DPÜ Evliya Çelebi Yerleşkesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kütüphanesi yanında başlatılan ’Gazze Dayanışma Çadırı’nı ziyaret etti. Vakfın yönetim kurulu üyeleriyle birlikte öğrencilerle sohbet edip baklava ikramında bulunun Özdemir, İsrail’in ortaya koymuş olduğu katliamların soykırım boyutuna ulaştığına dikkat çekti. Başkan Özdemir, "Geçmiş dönemde Hitler’in soykırımına sessiz kalan devletler, bugün İsrail’e karşı da herhangi bir tepki ortaya koymuyor. Bizler akademisyenlerimizle, öğrencilerimizle birlikte özgürlüğün gerçekleştiği ana kadar nöbetimize devam edeceğiz. Türkiye olarak Cumhurbaşkanımızın ortaya koymuş olduğu tepkinin yanındayız. İslam dünyasının da aynı tepkiyle devam etmesini, dünyadaki bütün Müslümanların bir araya gelerek Filistin davasını sahiplenmesini ümit ediyoruz. Kütahya olarak bu soykırımı bütün dünyaya aktarmaya, soykırıma karşı bir arada olmaya, zalimin yanında olmadığımızı, mazlumun tarafında olduğumuzu dünyaya haykırmak için direnişimize devam edeceğiz” diye konuştu. DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ve öğrenciler, Özdemir ve yönetim kurulu üyelerine duyarlıkları sebebiyle teşekkür ettiler.