ASAYİŞ - 28 Nisan 2024 Pazar 10:37

Bayrampaşa’da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

A
A
A
Bayrampaşa’da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

Bayrampaşa’da polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, yakalanan şüphelilerden 2’si sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.


İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bayrampaşa’da uyuşturucu madde ticareti suçunun önlenmesi ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma yürüttü. Yapılan çalışmalarda, 26 Nisan’da saat 22.30 sıralarında Kartaltepe Mahallesi’nde bulunan bir evde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı belirlendi. Ekipler, belirlenen adrese operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda, İ.Ü. , G.Ü. , C.P. ve B.D. isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.


Adreste yapılana aramalarda, 10 kilogram 62 gram bonzai, 146 gram AMF diye tabir edilen uyuşturucu madde, bin 9 adet sıvı uyuşturucu emdirilmiş peçete, 1 adet hassas terazi ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği tespit edilen 14 bin 245 lira para ele geçirildi. Yakalanan şüphelilerden C.P.’nin sorgulamasında, ‘hırsızlık’ suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasının olduğu belirlendi. Öte yandan, emniyetteki tamamlanan işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca İ.Ü. , G.Ü. isimli şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, B.D. ve C.P. tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Beşiktaş’ta 19 Mayıs gençlik festivali ile kutlanacak Beşiktaş Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla birçok etkinliği kapsayacak 19 Mayıs Gençlik Festivali düzenleyecek. ‘Rengarenk Beşiktaş Koşusu’ ve Hadise, Athena, Ozan Doğulu, Murda gibi ünlü sanatçıların konserlerinin de gerçekleşeceği festival 15 Mayıs’ta başlayıp 19 Mayıs’a kadar devam edecek. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş Belediyesi’nin her zaman gençlerin yanında olacağını kaydederek bütün gençleri ve Beşiktaşlıları festival coşkusunu yaşamaya davet etti. Beşiktaş Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı düzenleyeceği 19 Mayıs Gençlik Festivali’yle kutlayacak. 15 Mayıs’ta başlayacak festival birçok etkinliğe sahne olacak. Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda başlayacak festivalde 15 Mayıs’ta saat 22.00’de Seda Erciyes, 16 Mayıs’ta saat 22.00’de Sena Şener, 17 Mayıs saat 20.00’de Goss ve saat 22.00’de Paptircem konserleri gerçekleşecek. 16 Mayıs’ta ise Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney ve Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan saat 11.00’de vatandaşlarla birlikte Dolmabahçe’den Beyoğlu Karaköy’de bulunan İlk Adım Anıtı’na yürüyecek. 18 Mayıs’ta Athena Ve Ozan Doğulu Coşturacak Beşiktaş Belediyesi’nin düzenleyeceği 19 Mayıs Gençlik Festivali’nde 18 Mayıs’ta yenilenen Barbaros Meydanı’nda dev isimler sahne alacak. Dj ve aranjör Ozan Doğulu saat 20.00’de sahne alacak ve melodileriyle dinleyicilerini coşturacak. Saatler 21.30’u gösterdiğinde ise sahnede Türk rock müziğinin önemli gruplarından biri olan Athena izleyenlerle buluşacak. Gökhan Özoğuz, Hakan Özoğuz, Emre Ataker, Egemen Özkasnaklı ve Ozan Öner’den oluşan, ulusal ve uluslararası birçok başarıya imza atmış olan grup seyircilerine bir müzik ziyafeti verecek. Rengarenk Beşiktaş Koşusu 19 Mayıs Gençlik Festivali’nde 19 Mayıs günü birbirinden renkli etkinlikler gerçekleştirilecek. Saat 18.00’de başlayacak ve Ortaköy’le Barbaros Meydanı arasında gerçekleşecek olan Rengarenk Beşiktaş Koşusu’nda Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da gençlerle birlikte koşacak. Hadise Ve Murda 19 Mayıs Akşamı Beşiktaş’ta Gençlerle Birlikte Olacak Koşunun ardından saatler 20.00’de rap müziğin son dönem temsilcilerinden Murda dinleyicilerle buluşacak. Barbaros Meydanı’nda saatler 21.30’u gösterdiğinde performansı, sahne şovları ile fark oluşturan Türk pop müziğinin en güçlü kadın seslerinden Hadise, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu Beşiktaşlılarla paylaşarak unutulmaz bir geceye imza atacak.