GENEL - 20 Haziran 2022 Pazartesi 15:59

Çocuk Gözünden Ramazan yarışmasında dereceye giren çocuklara ödülleri verildi

A
A
A
Çocuk Gözünden Ramazan yarışmasında dereceye giren çocuklara ödülleri verildi

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Çocuk Gözünden Ramazan yarışmasında dereceye giren çocuklara ödülleri takdim edildi.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Çocuk Gözünden Ramazan yarışmasında dereceye giren çocuklara ödülleri takdim edildi.


AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından bu sene 3’üncüsü düzenlenen Çocuk Gözünden Ramazan yarışmasının sonuçları açıklandı. Yarışmada dereceye giren eserlerin sahibi çocuklara ödülleri verildi. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlenen programa AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Dr. Rabia İlhan ve yarışmada yer alan aileler ile çocukları katıldı. Ödüllerini alan çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.



“Kadın kollarımıza bu yarışmayı düzenledikleri için teşekkür ediyorum”


Resimi insanın dil dışında kendini ifade ettiği en önemli sanat dallarından birisi olarak gördüğünü dile getiren AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “ Resimler konuşuyor. Aslında insanın dil dışında kendisini konuşarak ifade ettiği en önemli sanat dallarından birisi resim. Belki de bazen ikircikli kelimeler ya da cümleler kullanabiliyoruz ama insanın tamamen kendisiyle yansıttığı bir konuşma alanı olarak da resimi görmek mümkün. Sadece duvarı örten bir eser olarak değil de insanı yansıtan, anı yansıtan, ressamın içinde bulunduğu toplumun hislerini ve duygularını yansıtan bir şiir olarak da görmek mümkün. Kadın kollarımızın çocuklarımızın yeteneklerinin keşfedilmesi, faaliyetlerinin geliştirilmesi noktasında bu yarışmayı düzenledikleri için teşekkür ediyorum. Ödül alan tüm kardeşlerimiz tebrik ediyorum “ diye konuştu.



“Bugün başarı ödülü alan arkadaşlarımın her birini tebrik ediyorum”


İleride kendilerinden sonra gelecek olanların Çocuk Gözünden Ramazan yarışmasını çok daha iyi yerlere taşıyacaklarını ifade eden AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Dr. Rabia İlhan, “Ramazan resim yarışmasının bugün 3’üncüsünü gerçekleştiriyoruz. Yarın belki buralarda olmayacağız. Ama ben eminim ki bizden sonraki arkadaşlarımız bizim devretmiş olduğumuz bayrağı alacaklar ve bunu çok daha iyi taşıyacaklardır. Bugün burada başarı ödülü alan arkadaşlarımın her birini tebrik ediyorum. Bu anlamda çocukları destekleyen anneleri ayrıca tebrik ediyorum“ dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Niğde Niğde’nin yeni valisi Nedim Akmeşe oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla hazırlanan ve 7 Ocak 2026 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Niğde Valisi değişti. Kararname kapsamında Niğde Valisi Cahit Çelik Bingöl Valiliği’ne atanırken, Niğde’nin yeni valisi Nedim Akmeşe oldu. Niğde Valiliği’ne atanan Nedim Akmeşe kimdir ? Nedim Akmeşe, 1980 yılında Sinop’un Boyabat ilçesinde doğdu. İlk öğrenimini Sinop’un Gerze ilçesinde, orta öğrenimini Samsun’da tamamlayan Akmeşe, 2003 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 2004 yılında İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak, 2005 yılında Amasya Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Kamu görevleri kapsamında Afyonkarahisar’ın Evciler ilçesinde Kaymakam Vekilliği yapan Akmeşe, 2006-2007 yılları arasında İçişleri Bakanlığı tarafından eğitim amacıyla gönderildiği İngiltere Sheffield Üniversitesinde dil eğitimi aldı. 2008 yılında Rize’nin Kalkandere ilçesine kaymakam olarak atanan Akmeşe, ardından Elazığ’ın Ağın ve Van’ın Gevaş ilçelerinde kaymakamlık görevlerinde bulundu. 2016 yılında İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’ne Şube Müdürü olarak atanan Akmeşe, 2017 yılında Daire Başkanı, 2019-2023 yılları arasında ise Personel Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Akmeşe, 17 Ekim 2023 tarihli ve 2023/465 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü olarak atanmıştı. Evli ve iki çocuk babası olan Nedim Akmeşe, iyi derecede İngilizce bilmektedir.