SPOR - 23 Mart 2026 Pazartesi 17:51

Fenerbahçe, günü çift antrenmanla tamamladı

A
A
A
Fenerbahçe, günü çift antrenmanla tamamladı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını günün ikinci antremanıyla sürdürdü.


Can Bartu Tesisleri’nde akşam saatlerinde Teknik Direktör Domenico Tedesco yönetiminde milli oyunculardan yoksun yapılan idman, salonda core hareketleriyle başladı. Ardından ısınma çalışmaları yapan ekip, antrenmanı kuvvet ve dayanıklılık hareketleriyle tamamladı.


Sarı-lacivertliler, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.



Fenerbahçe, günü çift antrenmanla tamamladı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul A Milli Futbol Takımı, Romanya maçının hazırlıklarını sürdürdü A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası play-off yarı finalinde 26 Mart Perşembe günü Beşiktaş Park’ta Romanya ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde düz koşuyla başlayan antrenman, ısınma hareketleri ve top çalışmalarıyla devam etti. İdmanın basına kapalı bölümünde ise Romanya müsabakasının taktiği üzerinde duruldu. Ay-yıldızlılarda Aral Şimşir ve Deniz Gül’ün yanı sıra ağırları bulunan Merih Demiral ile Zeki Çelik antrenmanda yer almadı. Dün kendi takımlarında maça çıkıp bugün kampa katılan futbolcular ise günü yenileme çalışmalarıyla geçirdi. Ayrıca dün Midtjylland’ın, Viborg ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Aral Şimşir ile ilgili milli takım sağlık heyetinin eline ulaşan bilgiler doğrultusunda 23 yaşındaki futbolcunun sakatlığının maç oynamasına engel teşkil ettiği öğrenildi. Aral’ın, A Milli Takım aday kadrosundan çıkarılması bekleniyor. Kırmızı-beyazlıların antrenmanını TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF 1. Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz’ın yanı sıra Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı da takip etti. Milliler, yarın saat 16.45’te çalışmalarını basına kapalı olarak sürdürecek.