SPOR - 28 Nisan 2024 Pazar 19:06

Hari Vukas: "Galibiyetten dolayı mutluyuz”

A
A
A
Hari Vukas: "Galibiyetten dolayı mutluyuz”

Kayserispor Teknik Sorumlusu Hari Vukas, Pendikspor maçının genelinde oyun olarak zorlandıklarını vurgulayarak, "Bugünkü galibiyetten dolayı mutluyuz" dedi.


Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Kayserispor, deplasmanda karşılaştığı Pendikspor’u 2-1 mağlup etti. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Sorumlusu Hari Vukas, "Bu maçın bizim açımızdan en önemli yanı aldığımız puanlardı. Maçın genelinde zorlandığımız anlar oldu. Rakibimiz müsabakaya daha iyi başladı ve golü buldu. Biz kendi sitilimizi oynamakta zorlandık. Devrenin sonuna doğru beraberliği yakalayarak soyunma odasına girmek bizim adımıza önemliydi. İkinci yarıya daha iyi başladık. Golü bulduk. Maçı bitirmek için 3. golü bulabileceğimiz pozisyonlar da yakaladık fakat başaramadık. Kırmızı karttan sonra rakip sahada bize göre daha üstündü. Eksik oynadığımız dakikalarda zorlandık. Bugünkü galibiyetten dolayı mutluyuz. Ligde tam anlamıyla güvenli bir yere değiliz ama bizim için önemli bir galibiyet oldu. Bundan sonraki maçlarda da puan ve puanlar almak için sahaya çıkacağız" diye konuştu.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Samsun’da Anneler Günü’nde anlamlı ziyaret Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri, evlerinde sağlık, fizyoterapi, psikolog, beslenme danışmanlığı, temizlik, çamaşırhane, sıcak yemek, kişisel bakım ve kuaförlük hizmeti verdiği yaşlıları Anneler Günü’nde unutmadı. Ekipler, bu özel günde çiçek ve çikolatayla yaşlıları evlerinde ziyaret etti. Sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarıyla örnek olan Samsun Büyükşehir Belediyesi, yaşlı vatandaşları özel günlerde de yalnız bırakmıyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, evlerinde sağlık, fizyoterapi, psikolog, beslenme danışmanlığı, temizlik, çamaşırhane, sıcak yemek, kişisel bakım ve kuaförlük hizmeti verdiği yaşlıların kapısını bu kez Anneler Günü için çaldı. Ellerinde çiçek ve çikolata ile belediye görevlilerini gören yaşlı vatandaşlar duygu dolu anlar yaşadı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ihtiyaç sahibi vatandaşların her türlü talep ve ihtiyaçları için her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini belirterek, “Kıymetli büyüklerimiz ailelerimizin, toplumumuzun ulu çınarları, yol göstericileridir. Onlar için yapılan her hizmeti çok önemsiyorum. Yaşlılarımızın hayır dualarını almak bizim için çok kıymetli. Ekiplerimiz Anneler Günü’nde onların yanında oldular. Ben de hepsinin ellerinden öpüyor, Anneler Günü’nü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.