EKONOMİ - 29 Nisan 2024 Pazartesi 16:55

ON Dijital Bankacılık, Hepsiburada müşterilerine online alışveriş kredisi sunuyor

A
A
A
ON Dijital Bankacılık, Hepsiburada müşterilerine online alışveriş kredisi sunuyor

Dijital bankacılık platformu ON Dijital Bankacılık, e-ticaret platformu Hepsiburada iş birliği ile online alışveriş kredisi sunduğunu duyurdu.



Dijital bankacılık platformu ON Dijital Bankacılık, Hepsiburada ile iş birliğine giderek tüketicilere online alışveriş kredisi hizmetiyle destek oluyor. Yapılan açıklamaya göre, e-ticaret platformu müşterilerine özel olarak sunulan online alışveriş kredisi, hızlı ve kolay başvuru süreçleri ile online alışverişte kolaylık sağlıyor. E-ticaret platformu alışverişlerinde taksit seçeneklerinden faydalanmak isteyen mevcut ON’lular ya da yeni ON’lu olacak müşteriler, kredi ile ürün satın alma imkanına sahip oluyorlar. Online alışveriş kredisi ile e-ticaret platformu müşterileri kredi kartına taksit imkanı olmayan ürünlerde de taksitle alışveriş yapma avantajından faydalanıyor.



“Kolay ve hızlı online kredimiz ile alışveriş deneyimini yükselteceğiz”


ON Dijital Bankacılık platformunun büyüme başarısını sürdürmek hedefiyle yeni iş birliklerini hayata geçirdiklerini belirten Burgan Bank Dijital Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Halil Özcan, “Kolay ve rahat bankacılık anlayışına yeni bir soluk getiren ON Dijital Bankacılık markamızla geçtiğimiz yıl elde ettiğimiz başarıların devamını getirmek için yeni iş birliklerine imza atmaya devam ediyoruz. Yeni iş birliğimizin; hem Hepsiburada müşterilerinin online alışveriş deneyimini kolay ve hızlı hale getireceğine hem de markamızın daha geniş kitlelere ulaşmasına katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bu iş ortaklığı ile Türkiye’nin önde gelen ve güvenilir online alışveriş platformu olan Hepsiburada müşterilerinin online alışverişte kredi kartı limitlerine takılmadan istedikleri ürünü hızlıca satın alabilmelerine destek olacağımız için çok mutluyuz. Ayrıca, iş birliğimizin hayata geçmesinden hemen sonra yaptığımız kampanyamız ile rekabetçi bir oran sunarak oldukça başarılı bir kampanya dönemi geçirdik. Avantajlı faiz oranlarımızla tüketicilere elektronikte yeni bir ödeme yöntemi olarak Alışveriş Kredisi ile taksitlendirme fırsatı sunmaya devam edeceğiz” dedi.



Müşterilerine en geniş vadelendirme ve ödeme çözümü alternatiflerini sunmayı hedeflediklerini belirten Hepsipay Finansal Teknoloji ve Ödeme Çözümleri Grup Direktörü Soner Beyhan, “Hepsipay olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarından yola çıkarak oluşturduğumuz çözümlerle, onların alım gücünü artıran, güvenli, hızlı ve pürüzsüz ödeme ve vadelendirme yapabilmelerini sağlayan çözümleri sunuyoruz. ON Dijital Bankacılık platformu ile yaptığımız bu iş birliği de bu bakış açısıyla hayata geçirdiğimiz bir çözüm olarak öne çıkıyor. Platform ile iş birliğimiz, müşterilerimize cazip ödeme seçenekleri sunma yaklaşımımıza katkı sağlayacak. Türkiye’nin en çok tavsiye edilen e-ticaret platformu olarak müşterilerimizin alım gücünü destekleyen çözümler sunarak onların alışveriş deneyimlerini zenginleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.



ON Dijital Bankacılık, Hepsiburada müşterilerine online alışveriş kredisi sunuyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara MEB yaz dönemi kursları ve yaz okulları tarihlerini açıkladı Milli Eğitim Bakanlığı, yaz dönemi, yaz okulu ve eğitim öğretim döneminde açılacak Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) e-Kılavuzu’nu yayınladı. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, 15 Mayıs tarihinde yayınlanan DYK e-Kılavuzu’na göre yaz dönemi kursları ve yaz okullarının 1 Temmuz-29 Ağustos tarihleri, eğitim ve öğretim dönemi destekleme ve yetiştirme kurslarının ise 2 Eylül 2024-6 Haziran 2025 tarihleri arasında açılacağı belirtildi. Destekleme ve Yetiştirme Kursları’nda bir ilk Bu yıl ilk defa 81 ilde açılacak yaz okullarında 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12’nci sınıflarda öğrenim gören öğrencilerin spor, görsel sanatlar, bilişim ve müzik alanlarında kurslara başvurabileceği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Yaz okulu kapsamında açılan kurslar saat 13.30’dan sonra ve haftada 5 gün olarak planlanacak. Yaz dönemi kurslarında ve yaz okullarında öğretmen ve öğrenciler bulundukları yerleşim biriminde kurslara katılabilecek. Yaz okulu derslerinin alt alanlarında şunlar bulunuyor; Spor; Atletizm, Basketbol, Okçuluk, Futbol, Yüzme, Voleybol, Hentbol, Masa Tenisi, Halk Oyunları, Satranç. Görsel Sanatlar; Resim, Ebru Sanatı, Sanat ve Tasarım, Hat Sanatı, Fotoğrafçılık. Müzik; Gitar, Keman, Piyano/Org, Bağlama/Saz, Ud/Kanun, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Melodika. Bilişim; Yazılım, Robotik Kodlama, Ofis Programları, Arduino Programlama, Bilgisayarda Doküman Hazırlama, Bilgisayara Giriş.” Bu yıl ilk defa 81 ilde açılacak yaz okullarına öğrenci ve öğretmenlerin başvuruları 3-12 Haziran tarihleri arasında alınacak. 1 Temmuz tarihi itibarıyla başlayacak olan kurslar, 29 Ağustos tarihinde sona erecek. Kurslara katılmak isteyen öğrenciler, "https://e-kurs.meb.gov.tr" internet adresindeki e-Kurs modülü üzerinden öğrenci başvuru ekranından başvurusunu yapabilecek. Öğrenciler, kurs merkezince belirlenen derslerden tercihte bulunarak başvurusunu tamamlayacak.
Tekirdağ Kanlı doktor önlüğüyle eylem yaptılar Tekirdağ’da doktor ve tıp fakültesi öğrencileri İsrail’in saldırısı altındaki Gazze için eylem yaptı. Bazı doktorlar eyleme kanlı önlükle katıldı. Gazze’ye saldırı düzenleyen ve binlerce masum insanın ölümüne sebep olan İsrail’e yönelik tepkiler dünya genelinde büyümeye devam ediyor. Tekirdağ’daki doktor ve tıp fakültesi öğrencileri de hain ve kanlı saldırıya dur demek için üniversitede bir araya gelerek İsrail’i protesto etti. Bazı öğrenciler ellerinde Gazze’de saldırı altındaki masum insanların fotoğraflarıyla eyleme katılırken, bazı doktorlar da kanlı doktor önlüğü ile İsrail’i protesto etti. Eyleme Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan da katıldı. Tıp fakültesinde son sınıf öğrencisi Sümmeye Özdemir yaptığı açıklamada, Gazze’yi hatırlamak ve hatırlatmak için bir araya geldiklerini ifade ederek, "İsrail’in yıllardır sistematik sürdürdüğü işgal ve zulüm 7 Ekim’den bu yana katlanarak devam ediyor. 7 aydır her gün her dakika Gazze’ye bombalar yağıyor, Gazze’den şehit haberleri geliyor. Gazze halkı ölümle, açlıkla, hastalıkla boğuşuyor. Gazze’de hastane ve sağlık merkezleri toplu mezarlara dönüşmüş durumda. İnsan hakları ve uluslararası hukuk kuralları ihlal edilerek hastaneler hedef alınıyor. Hastanelerde sağlık çalışanları, ilaçsız, elektriksiz şartlarda tedavi sunmak için destansı bir mücadele veriyor. Sağlık çalışanları ve hastalar hedef değildir. Bu saldırılar açıkça bir savaş suçudur. İsrail’in son günlerde hedefi Refah kenti. Refah saldırıların başından beri güvenli bir yer umuduyla insanların sığındığı bir toprak parçasıdır. Haktan hukuktan nasibini almamış İsrail 7 aydır güvenli olduğu için insanları göçe zorladığı Refah’a karadan ve havadan saldırmaya başladı. Adeta açık hava hapishanesi olan Filistin’in dünyayla tek bağı olan Refah’ta soykırım yaşanıyor" dedi.
Kayseri AGÜ, Filistin’e destek yürüyüşü düzenledi Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) tarafından İsrail saldırılarının devam ettiği Filistin için destek yürüyüşü düzenlendi. AGÜ tarafından Sümer Kampüsü’nde, ’Gazze’deki soykırım hakkında farkındalık yürüyüşü’ düzenlendi. Yürüyüşe katılan öğrenci ve akademisyenler; ellerindeki bayraklar ve dövizlerle Filistin’e destek verirken, sloganlarla saldırılara devam eden İsrail’e tepki gösterdi. Yürüyüş sonrası açıklamalarda bulunan AGÜ Rektörü Prof. Dr. Cengiz Yılmaz; "Susma zamanı değil, ses çıkarma zamanı. Hakkın, haklının, mazlumun yanında olma zamanı. Bunu yaparken de aranızdaki farklılıkları görmeden hep birlikte dayanışma içerisinde yapıyor olmalı. Hem düzenleyen hem burada olanlara teşekkür etmek istiyorum. Ses çıkaracağız; üniversiteler ses çıkaracak, toplumumuz ses çıkaracak, bütün dünya ses çıkaracak. Hep bir araya geleceğiz ve bu zulmü durduracağız, başka çaresi yok. Ceza görmesi gerekenler ceza görecek, yargılanması gereken yargılanacak ve dünya ancak ondan sonra tekrar yaşanabilir bir gezegen haline gelecek. Yoksa biz hep bu problemi içimizde yaşıyor olacağız, buna izin vermemek lazım. O yüzden AGÜ bugün sesini çıkarmış oldu. Dünyada pek çok üniversitede toplanıyorlar. Bundan sonra ses çıkararak devam edecek" ifadelerini kullandı. Etkinlikte ayrıca Filistin’de yaşananları anlatan video da katılımcılara izletildi.