EKONOMİ - 20 Kasım 2020 Cuma 15:10

‘Şahane Kasım’ indirimleri tüketiciyle buluşuyor

A
A
A
‘Şahane Kasım’ indirimleri tüketiciyle buluşuyor

Alışveriş adresi Boyner, milyonlarca kişinin yakından takip ettiği ‘Şahane Kasım’ kampanyasını mağazalarında ve internet adresinde kullanıcılarla buluşturuyor.

Alışveriş adresi Boyner, milyonlarca kişinin yakından takip ettiği ‘Şahane Kasım’ kampanyasını mağazalarında ve internet adresinde kullanıcılarla buluşturuyor. 27 Kasım’a kadar seçili sonbahar/kış sezon ürünlerinde yüzde 60’a varan indirimler uygulanacak.


Online alışverişte indirim fırsatları tüketicilerle buluşuyor. Bu kapsamda Boyner, ‘Şahane Kasım’ kampanyası ile kış sezonu alışverişinde avantajları duyurdu. Kampanya kapsamında milyonlarca üründe net yüzde 60, yüzde 50 ve yüzde 40 indirimler uygulanıyor. İndirimler 27 Kasım tarihine kadar şirketin mağazalarında ve boyner.com.tr adresinde geçerli olacak.


Kadın giyimden erkek giyime, çocuk giyimden aktif spor ve ev koleksiyonlarına uzanan seçili yüz binlerce ürün ve yüzlerce marka indirimli fiyatlarla sunulacak. Yılbaşı alışverişini de en uygun koşullarda yapmaya yardımcı olacağı düşünülen kampanya, farklı kesim ve kumaşlardaki paltolardan kabanlara, botlardan çizmelere, atkılardan kazaklara, eldivenlerden kaşkollara kadar birçok ürünü kapsıyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldırıldı İstanbul Havalimanı’nda gövdesi üzerine inen kargo uçağı, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. İstanbul Havalimanı’nda Fedex Havayolları’na ait kargo uçağı, ön iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine piste iniş yaptı. İniş sırasında sürtünmenin etkisiyle kısa süreliğine alevlere teslim olan uçak ekiplerin müdahalesi ile söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza kırım ve İGA İstanbul Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele ekibi (ARFF) yaptığı çalışmalarının ardından, önce uçakta bulunan yükler boşaltıldı ardından da kargo uçağı, çekici araçlarla bulunduğu yerden kaldırıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "İstanbul Havalimanı’mızda gövdesi üzerine inen kargo uçağının ekiplerimiz tarafından kaldırılma çalışmaları başarıyla tamamlandı. Pistimiz, uçağın çekilmesinin ardından hassasiyetle temizlendi. Gerçekten işinin ehli olan ekiplerimiz, pist alanında saatler süren, organize ve çok titiz bir çalışmaya imza attı. Elim sonuçlara varabilecek bu tarz durumların önlenmesine örnek teşkil edecek bir müdahale ve çalışma performansı sergilediler. Olayın yaşanmaya başladığı ilk dakikadan itibaren soğukkanlı bir şekilde, strateji ve eylem planı oluşturarak hareket eden her bir görevlimizi kutluyorum. Kargo uçağının personeline ve İstanbul Havalimanı çalışanlarımıza yeniden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim; her türlü kaza ve beladan ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı korusun" ifadelerine yer verdi.