GENEL - 11 Eylül 2019 Çarşamba 15:14

Sosyal Lig yeni futbol sezonu başladı

A
A
A
Sosyal Lig yeni futbol sezonu başladı

Fantezi futbol oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig, 2019-2020 sezonuna rekor katılımla başlandığı açıklandı.

Fantezi futbol oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig, 2019-2020 sezonuna rekor katılımla başlandığı açıklandı.



Süper Lig’de 2019-2020 Cemil Usta Sezonunun başlamasının ardından Türkiye’nin fantezi futbol oyunlarından Petrol Ofisi Sosyal Lig de yeni sezonuna rekorla başladığı açıklandı. Futbolseverlerin içindeki teknik direktörü ortaya çıkartan fantezi futbol oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig’de, bugüne kadar 1 milyon 350 bin kişi oynadığı kaydedildi.



Süper Lig’teki 18 futbolcu ile kişisel kadrolar oluşturuluyor


Kişisel teknik direktörlük yeteneklerini göstermek isteyen futbolseverler, Süper Lig’de oynayan 18 futbolcudan kendi takım kadrolarını oluşturmaları gerekiyor. Futbolseverler kadrolarındaki futbolcuların o hafta Süper Lig’de gösterdikleri gerçek performanslarına göre puan topluyor ve kurdukları takımları ile en iyi Sosyal Lig oyuncusu olmaya çalışıyor. Her hafta yeni bir rekabetin yaşandığı Sosyal Lig’de birbirinden farklı ödüller kazanacak. Futbol dünyasının ünlü isimleri Merve Toy, Emek Ege, Mehmet Ayan, Ceyla Büyükuzun, Okay Karacan ve Uğur Karakullukçu da yorumlarının yanı sıra kurdukları takımlarla yarışmaya katıldığı belirtildi.



Her hafta ilk 100’e akaryakıt


Yarışmada ile ilgili yapılan açıklamada; sezon boyunca her hafta ilk 100’e giren Sosyal Lig oyuncularına, Petrol Ofisi’nden akaryakıt hediye edilecek. Sezon sonu ilk 400’e gire oyunculara dağıtılacak olan yakıt hediyeleri ile birlikte sezon boyunca toplam 1 milyon TL değerinde akaryakıt oyunculara dağıtılacak. Sosyal Lig’de hafta liderlerini ise Samsung S10 cep telefonu hediye edilecek. Sezon sonunda puan tablosunda lider olan oyuncuya da Kia Stonic kazanacak.



Oynaması ücretsiz


Yapılan bilgilendirmede; tamamen ücretsiz düzenlenen ve zaman kıstlaması bulunmayan yarışmaya katılmak isteyenler Sosyal Lig uygulamasını App Store ve Google Play Store’dan indirebildikleri gibi, oyunu Facebook üzerinden de oynayabiliyor. 75 milyon Euro bütçeyle kadrolarını oluşturan futbolseverler, sezon boyunca Petrol Ofisi Positive Card’la yapılan akaryakıt alışverişlerinden ve oyunu oynayan Facebook arkadaşlarından da ekstra transfer bütçesi kazanabiliyor.



2018-2019 sezon kazananları Copa America finallerini izledi


Yapılan bilgilendirmede; Petrol Ofisi Sosyal Lig’de 2018-2019 sezonunu ilk 3 sırada tamamlayan; 1’inci İfospor - İrfan Akyıldız (Fizyoterapist), 2’nci Tarihazan Hasan Karabıçak (KBB Doktoru) ve 3’ncü Çaytepe Spor - Mücahit Akın (Matematik Öğretmeni) de büyük ödül olan Copa America 2019 gezisine katıldılar. Ayrıca; Copa America finalini Brezilya Maracana Stadında izlediler.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Samsun’da uyuşturucu operasyonunda 5 kişi tutuklandı Samsun’da narkotik polisi tarafından özel harekat polislerinin de desteği ile düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 5 kişi tutuklanırken, 2 kişi ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yapan Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, özel harekat polislerinin de desteğiyle önceki sabah saat 06.00 sıralarında önceden tespit edilen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. "Uyuşturucu madde ticareti" yaptıkları tespit edilen 10 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların ikametinde yapılan aramalarda 477,43 gram eroin, 402,40 gram metamfetamin, 402 adet sentetik ecza, 25,99 gram sentetik kannabinoid, 12,55 gram esrar, 1 adet esrarlı sigara, 1 adet hassas terazi, 15 adet uyuşturucu kullanma aparatı, suçtan elde edildiği değerlendirilen 228 bin 300 TL para, 3 adet tüfek, 59 adet tüfek kartuşu ve 111 adet tabanca mermisi ele geçirildi. Polisteki sorgusu tamamlanan 1 kişi serbest bırakılırken, S.Ç. ve H.Ç. dün Samsun Adliyesine sevk edildi. S.Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, H.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Narkotik Şube Müdürlüğündeki sorguları tamamlanan H.K., E.K., E.Ö., E.K., H.S., A.C.K. ve E.C.K. de bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren H.K., E.K., E.Ö., E.K. ve H.S. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, A.C.K. ve E.C.K. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kahramanmaraş Tebrik çiçekleri depremzedelerin yuvalarını süslüyor Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, makamına gönderilen tebrik çiçeklerini kalıcı konutlarda yeni evlerine taşınan depremzede ailelere hediye etti. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, başkanlık vesilesiyle tebrik çiçeği göndermek isteyen vatandaşlara AFAD’a destek çağrısında bulunmuştu. Çağrıya rağmen gönderilen çiçekleri kalıcı konutlarına taşınan depremzedelere hediye edildi. Başkan Görgel’in “Vatandaşlarımızın, belediye başkanlığı görevimizi tebrik etmek için gönderdikleri çiçeklerin yeni evlerinize daha fazla yakışacağını düşündük. Haneleriniz şen, huzurunuz daim olsun” notuyla tek tek ailelere ulaştırılan çiçekler vatandaşların yüzünde tebessüm oluşturdu. Yeni evlerine hayırlı olsun çiçeği için Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’e teşekkür eden Vakkas Lokmacı, “Fırat Görgel başkanımız sağ olsun çok ince düşünmüş. Teşekkür ederiz, Allah razı olsun. İnşallah bir gün Fırat Başkanımızı yeni evimizde misafir etmek isteriz” dedi. Murat Türkmen ise, “Deprem sonrası yeni evimize taşındık. Devletimize, belediyemize teşekkür ediyoruz. Konteynerden sonra yeni evimize taşınmak çok farklı bir duygu. Büyükşehir Belediye Başkanımız da evimize hayırlı olsun çiçeği göndermiş sağ olsun. Nazik hediyelerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.