ASAYİŞ - 29 Nisan 2026 Çarşamba 17:23

Sultangazi’de kağıt ambalajı yapan iş yerinde korkutan yangın

A
A
A
Sultangazi’de kağıt ambalajı yapan iş yerinde korkutan yangın

İstanbul Sultangazi’de bir kağıt ambalajı üretimi yapan bir iş yerinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Kısa sürede büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından söndürüldü.


Yangın, saat 15.30 sıralarında Sultangazi Esentepe Mahallesi 2850 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sokak üzerinde bulunan 4 katlı binanın giriş katında bulunan kağıt ambalajı üretimi yapan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Binadan yükselen dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.



Vatandaşlar yangın tüpleriyle müdahalede bulundu


Dumanların yükseldiği iş yerine vatandaşlar yangın tüpleriyle müdahalesi yetersiz kalınca olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu. Ekiplerin çalışmaları sonrasından yangın kontrol altına alınarak soğutma çalışması yapıldı. Sokak üzerinde yaşanan panik ise yangının tamamen söndürülmesinin ardından sona erdi.


Can kaybı ve yaralanmanın olmadığı yangın sonrası iş yerinde maddi hasar meydana geldi.


Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.



Sultangazi’de kağıt ambalajı yapan iş yerinde korkutan yangın

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Düzce Mayıs ayında kar yağışı uyarısı DÜZCE(İHA) – Düzce Valiliği tarafından yapılan meteorolojik uyarıda 1 Mayıs itibariyle hava sıcaklığının hissedilir derecede düşeceği yüksek kesimlerde ise kar yağışı beklendiğini bildirdi. Valilikten yapılan açıklamada hava sıcaklığının düşeceği belirtilerek, "Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; ülkemizin 1 Mayıs 2026 Cuma gününden itibaren batı kesimlerden başlayarak serin ve yağışlı havanın etkisi altına girmesi beklenmektedir. Halen mevsim normalleri civarında, yer yer üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının bölgemiz genelinde hissedilir derecede azalarak önümüzdeki hafta ortasına kadar mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin edilmektedir. Sıcaklıklardaki düşüşe bağlı olarak, özellikle bölgemizin yüksek kesimlerinde buzlanma ve don hadiselerinin görülmesi beklenmektedir. Yağışların genel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde, yüksek kesimlerde ise karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı tahmin edilmektedir. Düşük sıcaklıklar nedeniyle yüksek kesimlerde yerel zirai don riski bulunmaktadır. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanarak yayımlanacak tahminler ile meteorolojik erken uyarıların takip edilmesi önem arz etmektedir" denildi. 1-6 Mayıs 2026 tarihleri arasında bölgeye bağlı illerde beklenen en düşük hava sıcaklıkları ise şu şekilde olacak: "Kırıkkale; 1 ila 3, Çankırı; -1 ila 4, Bolu; 0 ila 2, Düzce; 3 ila 6, Zonguldak; 4 ila 7, Bartın; 3 ila 7 ve Karabük; 0 ila 5."