MAGAZİN - 29 Temmuz 2024 Pazartesi 12:36

‘Türkiye Yüz Güzeli’ yarışması renkli görüntülere sahne oldu

A
A
A
‘Türkiye Yüz Güzeli’ yarışması renkli görüntülere sahne oldu

İstanbul’da düzenlenen ‘Türkiye Yüz Güzeli’ yarışması renkli görüntülere sahne oldu.



İstanbul’da ‘MHA Türkiye Yüz Güzeli’ yarışması düzenlendi. 200 kişi arasından seçilen 5 yarışmacı birinci olmak için yarıştı. Özge Atalay’ın sunuculuğunu yaptığı yarışmada, 15 bin kişi oylama yaptı. Yarışma sonucunda Tuğba Çinkiya, ‘Türkiye Yüz Güzeli’ seçildi. Merve Yıldız ikinci olurken, Ayşe Kavcar ise üçüncü sırada yer aldı.



‘MHA Türkiye Yüz Güzeli’ seçilen Tuğba Çinkiya, "Çok heyecanlıyım, güzel bir duygu. Bu kadar insanın beni desteklemesi ve seçmesi çok özel. Bugünü organize eden herkese çok teşekkür ederim. Ankara’dan katıldım. 18 yaşındayım ve aşçılık mezunuyum. Annem yarışmayı sosyal medya platformu üzerinden görmüş. Ben de denemek istedim" dedi. Estetiğe bakış açısı için Çinkiya, "İnsanın doğal hali daha iyi. Estetik benlik bir şey değil" diye konuştu.




‘Türkiye Yüz Güzeli’ yarışması renkli görüntülere sahne oldu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Van Kardan dolayı mahsur kalanlara kumanya desteği Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara kumanya desteği yapıldı. Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara yönelik yardım çalışmalar, Van Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü koordinasyonunda aralıksız devam ediyor. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımın aksadığı güzergâhlarda mahsur kalan araçlarda bulunan vatandaşlara, AFAD arama kurtarma ekipleri ile Hayrat Arama Kurtarma ekibi tarafından gıda ve sıcak içecekten oluşan kumanya yardımı ulaştırıldı. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla sahada görev yapan ekipler, ilgili kurumlarla koordineli şekilde çalışmalarını sürdürüyor. AFAD koordinesinde; emniyet, jandarma, karayolları, Kızılay, belediye ekipleri ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalarda, vatandaşların can güvenliği öncelikli tutuldu. Olumsuz hava şartlarının etkisini sürdürmesi nedeniyle ekipler 7-24 görevinin başında. Yetkiler tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşların zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları, yapılan meteorolojik ve resmi uyarıları dikkate almaları ve güncel yol durumunu takip etmeleri konusunda hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Karla mücadele ve yardım çalışmalarımız hava şartları normale dönene kadar kesintisiz şekilde devam edecektir" denildi.