EKONOMİ - 26 Kasım 2025 Çarşamba 10:16

Vodafone uzun dönem staj programına başvurular devam ediyor

A
A
A
Vodafone uzun dönem staj programına başvurular devam ediyor

Vodafone’un uzun dönem staj programına başvurular 10 Aralık’a kadar devam edecek. Üniversite 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin başvuru yapabildiği programa bu yıl yüzde 60’ı kadın olmak üzere yaklaşık 60 stajyer alınacak. Programa kabul edilen öğrenciler Şubat 2026 itibarıyla Vodafone’da çalışmaya başlayacak.



Vodafone, geleceğin teknolojilerine yön verecek genç yetenekleri bünyesine katmaya devam ediyor. Şirketin uzun dönem staj programına 10 Aralık’a kadar başvuru yapılabilecek. Üniversite 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin başvurusuna açık olan program kapsamında bu yıl yüzde 60’ı kadın olmak üzere yaklaşık 60 uzun dönem stajyer alımı yapılacak. Programa kabul edilen öğrenciler Şubat 2026 itibarıyla Vodafone’da çalışmaya başlayacak. Öğrenciler, şirketin farklı departmanlarında minimum 3 gün olacak şekilde esnek bir yapıda kendi çalışma günlerini seçebilecek. Ayrıca, önceki yıllardan farklı olarak staj süresini kendi planlarına göre 6, 12 ya da 18 ay olarak seçme esnekliğine sahip olacak.



Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Nazlı Tlabar Güler, şunları söyledi: "Vodafone’da genç yeteneklere yatırım yapmak en büyük önceliklerimizden biri. Genç yetenekleri çekebilmek amacıyla güçlü bir işveren markası stratejisi oluşturmaya özen gösteriyor, gençlerin ihtiyaçlarını anlamaya ve kendimizi bu doğrultuda geliştirmeye dikkat ediyoruz. Amacımız, sunduğumuz gelişim fırsatları, istikrar ve güven ile gençler tarafından en çok tercih edilen işveren konumumuzu güçlendirmek. Uzun yıllardır devam ettirdiğimiz uzun dönem staj programıyla bugüne kadar yüzlerce gence profesyonel iş deneyimi sunduk. Bu yıl da yaklaşık 60 uzun dönem stajyer alımı planlıyoruz. Başvurular 10 Aralık’a kadar devam edecek. Programa kabul edilen öğrenciler Şubat 2026 itibarıyla Vodafone’da görevlerine başlayacak. Programımızı her yıl öğrenci ve yöneticilerimizin geri bildirimleri doğrultusunda yeniden şekillendiriyor ve daha işlevsel hale getiriyoruz. Bu yıl da ‘Vodafone’da staj senin planına uyar’ diyerek programımızı tamamen esnek bir yapıya kavuşturduk. Öğrencilerimize 6, 12 veya 18 aylık staj modellerinden kendileri için uygun olanı seçme imkânı sunuyoruz. Her zaman olduğu gibi gelecekte de gençler en büyük motivasyonumuz ve rehberimiz olmaya devam edecek."



Discover Genç Yetenek Programı’na öncelikli adaylık fırsatı


Program, gençlere yalnızca staj değil, başlangıç rollerine ve Discover Genç Yetenek Programı’na öncelikli adaylık fırsatı da sunuyor. Vodafone’da staj yapan gençler, tekrar iş arama stresine girmeden, kariyerlerini Vodafone’da sürdürme şansı elde ediyor. Bu gençlere çevik çalışma, esneklik ve global iş yapış kültürüne dayalı bir çalışma modeli sunuluyor. Uzun dönem staj programı, gençlere mentorluk, gerçek projelerde görev alma, kurumsal iş yapışına erken adaptasyon, global deneyim gibi avantajlar sunuyor.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Başakşehir’de "dur" ihtarına uymayan hırsız kovalamaca sonrası yakalandı: 330 bin TL ceza Başakşehir’de dün sabah saatlerinde açıktan hırsızlık yaptığı tespit edilen ve polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan 21 yaşındaki A.H.Ç., kısa süren kovalamacanın ardından aracının lastiklerinin indirilmesiyle yakalandı. Şüpheliye 330 bin TL idari para cezası uygulanırken, "açıktan hırsızlık" suçlamasıyla gözaltına alındı. Olay dün sabah saatlerinde Başakşehir, Şamlar Mahallesi İstiklal Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, açıktan hırsızlık yaptığı belirlenen A.H.Ç., şüpheli hareketleri üzerine polis ekiplerince durdurulmak istendi. Polisin "dur" ihtarına uymayan şüpheli, otomobille kaçmaya çalıştı. Kısa süren kovalamacanın ardından polis ekipleri aracın lastiklerini indirerek şüpheliyi yakaladı. 330 bin TL idari para cezası kesildi Polis ekiplerince yakalanan şüphelinin üzerinde yapılan aramada, hırsızlıktan elde edildiği değerlendirilen 2 cep telefonu ile 17 bin 330 TL, 320 Amerikan doları ve 80 euro ele geçirildi. Öte yandan açıktan hırsızlık suçlamasıyla gözaltına alınan A.H.Ç.’ye polisin "dur" ihtarına uymamak, ehliyetsiz araç kullanmak ve makas atmak suçlarından toplam 330 bin TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca şüphelinin kullandığı 34 MVY 998 plakalı araç 120 gün süreyle trafikten men edildi. Konu ile ilgili yakalanan şüphelinin, bugün "açıktan hırsızlık" suçundan adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.