EKONOMİ - 16 Eylül 2024 Pazartesi 10:52

Yemeksepeti yeni reklam platformu ‘Yemeksepeti Ads’i tanıttı

A
A
A
Yemeksepeti yeni reklam platformu ‘Yemeksepeti Ads’i tanıttı

Yemeksepeti, markalara mobil uygulaması ve web sitesi üzerinden reklam verme fırsatı sunan yeni reklam platformu Yemeksepeti Ads’i duyurdu. Mevcut ve potansiyel kullanıcı kitlelerine ulaşma ve bu kitleleri büyütme imkanı sunan platform, esnek ve veriye dayalı görüntülü reklamlar ve ürün öne çıkarma reklamları gibi olanaklar sağlıyor.

Türkiye’de hızlı ticaretin öncü markalarından Yemeksepeti, kendi bünyesinde oluşturduğu ‘Yemeksepeti Ads’ adlı perakende medya ağını resmi olarak hayata geçirdi. Reklam platformu, iş ortaklarına reklam verme imkanları sunarak markaların dijital çağın müşterilerine ulaşmasını sağlıyor. Marka, yaptığı lansmanla birlikte kendi hızlı ticaret dikeyine entegre edilmiş yeni bir reklam platformu sunuyor.

Markalar için yüksek potansiyel sunuyor

AdTech pazarının 2030 yılına kadar global olarak 1 trilyon dolara ulaşması beklenirken, Yemeksepeti de reklam platformuyla markaların görünürlüğünü ve erişimini artırmayı, satışa dönüşüm oranlarını iyileştirmeyi ve marka bilinirliğini güçlendirerek satışlarını artırmayı hedefliyor.

Reklamverenler için online boşluğu kapatıyor

Yapılan açıklamaya göre, reklam platformu bir perakende medya ağı olarak, statik ve karusel görsellerden potansiyel müşteri kazandıran ürün reklamlarına kadar geniş bir yelpazede reklam seçenekleri sunuyor. Reklamverenler, marka görünürlüğünü artırmak, performansı izlemek ve ayrıntılı analizler yapmak için detaylı hizmetlerden veya self servis seçeneklerden kolayca yararlanabiliyor. Ayrıca, reklamverenlere en iyi hizmeti sunmak ve en etkili perakende medya ekosistemini oluşturmak amacıyla yakın gelecekte yeni geliştirmeler yapılması planlanıyor.

Reklam platformu, dijital pazarlama kampanyalarında markalara şu destekleri sağlıyor:

Planlamadan uygulamaya daha hızlı geçiş: Reklam kampanyaları, doğrudan Yemeksepeti platformunda tasarlanıp yönetiliyor; bu da kampanyaların hızla hayata geçmesini sağlıyor. Kampanyalar onaylandıktan kısa bir süre sonra Yemeksepeti platformunda yayına alınıyor.
Esnek ve kişiselleştirilmiş reklam hizmetleri: reklam platformunu kullanan reklamverenler, hedeflerine uygun olarak müşteri davranışı, gün ve saat aralığı gibi parametreler doğrultusunda esnek olanaklardan yararlanabiliyor. Kampanyalarını uygulama içi reklamcılıktan dijital pazarlama kanallarına kadar çeşitli çözümlerle hayata geçirebiliyorlar.

Daha iyi sonuçlar veren entegre ekosistem: Yemek ve market siparişlerini düzenli olarak veren geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan reklam platformu, özellikle kolaylığa önem veren dijital dünyada doğmuş tüketicilere ulaşmak isteyen markalar için ideal bir platform olarak öne çıkıyor.
Türkiye yemek sipariş pazarının öncülerinden olan Yemeksepeti, ülkedeki milyonlarca kullanıcıya geniş bir erişim imkanı sunuyor.

Reklam platformuna Unilever, Kellogg’s, L'Oréal ve Ferrero gibi birçok farklı sektörden marka şimdiden dahil olmuş durumda.

Uygulama içindeki doğal deneyimi kesintiye uğratmadan kullanıcılarla etkileşim kurmak için tasarlanan reklam platformu, kusursuz bir reklam deneyimi sunuyor. Marka, raporlama ve içgörü paylaşımlarından fikir aşamasına, aktivasyondan ölçümlemeye kadar, tüm kampanya süreci boyunca reklamveren markalara destek sağlayacak.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Trendyol Süper Lig: Kocaelispor: 2 - Antalyaspor: 1 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Kocaelispor, Antalyaspor’u konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 23. dakikada soldan Churlinov’un kullandığı köşe atışında kaleci Abdullah’ın elinden kaçırdığı topu ön direkte Smolcic ağlara gönderdi. 1-0 32. dakikada sağdan Safuri’nin ortasında arka direkte Giannetti kafayla topu filelerle buluşturdu. 1-1 37. dakikada Keita’nın ceza sahasına ortasında topla buluşan Linetty pasını Tayfur’a aktardı. Sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalan Tayfur topu ağlara yolladı. 2-1 Stat: Kocaeli Hakemler: Gürcan Hasova, Mehmet Kısal, Onur Gülter Kocaelispor: Aleksandar Jovanovic, Ahmet Oğuz, Botond Balogh, Hrvoje Smolcic, Massadio Haidara, Karol Linetty, Habip Keita, Daniel Agyei, Tayfur Bingöl, Darko Churlinov, Bruno Petkovic Yedekler: Gökhan Değirmenci, Anfernee Dijksteel, Muharrem Cinan, Furkan Gedik, Serdar Dursun, Tarkan Serbest, Samet Yalçın, Aleksandr Syrota, Can Keleş, Joseph Nonge, Rigoberto Rivas Teknik Direktör: Selçuk İnan Antalyaspor: Abdullah Yiğiter, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Lautaro Giannetti, Kenneth Paal, Soner Dikmen, Dario Saric, Samuel Ballet, Ramzi Safuri, Sander Van De Streek, Yohan Boli Yedekler: Julian, Samet Karakoç, Hüseyin Türkmen, Abdülkadir Ömür, Dzhikiya, Hasan Yakub İlçin, Jesper Ceesay, Ensar Buğra Tivsiz, Doğukan Sinik, Poyraz Efe Yıldırım Teknik Sorumlu: Alaattin Gülerce Goller: Hrvoje Smolcic (dk. 23), Tayfur Bingöl (dk. 37) (Kocaelispor), Lautaro Giannetti (dk. 32) (Antalyaspor)
Tunceli Tunceli’de DHKP/C operasyonu: 1 şüpheli tutuklandı Tunceli’de polis ekiplerince, DHKP/C terör örgütünün il genelindeki faaliyetlerinin deşifre edilerek engellenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında düzenlenen operasyonda 1 şüpheli yakalanarak tutuklandı. Tunceli İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DHKP/C silahlı terör örgütünün il genelinde yürüttüğü faaliyetlerin tespit edilmesi, deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda yapılan istihbari ve teknik çalışmalar neticesinde, kendisini sözde gazeteci ve muhabir olarak tanıtarak habercilik faaliyeti adı altında örgüt propagandası yaptığı belirlenen bir şahıs hakkında operasyon düzenlendi. Yapılan çalışmalarda, C.B. isimli şahsın DHKP/C terör örgütünün talimatları doğrultusunda Moğultay Mahallesi’nde yasaklı materyallerin bulunduğu bir kütüphane oluşturduğu, bu içeriklerle ilgili olarak sosyal medya hesapları üzerinden örgüt propagandası yaptığı tespit edildi. Bunun üzerine şüphelinin yakalanmasına yönelik adli süreç başlatıldı. 19 Aralık 2025 günü sabah saatlerinde şüphelinin ikamet adresine Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince operasyon düzenlendi. Operasyonda C.B. yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın ikametinde yapılan aramalarda, toplatma kararı bulunan çok sayıda kitap, dergi ve gazete ile birlikte 1 adet cep telefonu, 1 adet SIM kart, 1 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet flash bellek ve 5 adet CD ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Terörle mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği bildirildi.
Kütahya Bilal Erdoğan Kütahya’da konuştu: "Büyük mesafeler katettik" İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Kütahya’da düzenlenen "Sivil Toplum Kuruluşlarının Rolü" paneline katıldı. Kütahya Kadim Konağı’nda gerçekleştirilen Küresel Araştırma ve Düşünce Merkezi Genel Kurulu ve panel programına İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Prof. Dr. Ömer Türker, Prof. Dr. M. Sait Gökalp, Prof. Dr. Süleyman Elik, Prof. Dr. Ubeydullah Sezikli, akademisyenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı. Panelde konuşan Bilal Erdoğan, Türkiye’nin 25 yıl önce 200 milyar dolar seviyesinde olan milli gelirinin bugün 1,6 trilyon dolara ulaştığını söyledi. Kişi başına düşen milli gelirin ise 3 bin dolardan 18 bin dolara yaklaştığını ifade eden Erdoğan, bu ekonomik büyümenin toplumun beklentilerini de köklü şekilde değiştirdiğini dile getirdi. Ekonomik gelişmenin sivil toplumu da güçlendirdiğini vurgulayan Erdoğan, "Anne babalarımızın yaşadığı Türkiye ile bugün çocuklarımızın yaşadığı Türkiye aynı değil. Gelişen bir ülkede sivil toplumun büyümesi, taleplerin artması ve gönüllülüğün yaygınlaşması kaçınılmazdır" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ulaşım, sağlık ve eğitim başta olmak üzere birçok alanda büyük mesafeler kat edildiğini belirten Bilal Erdoğan, geçmişte siyasetten beklentilerin ‘devlet baba’ anlayışı çerçevesinde şekillendiğini hatırlattı. Erdoğan, "Bugün Türkiye’de devletin sunduğu hizmetler birçok alanda gelişmiş ülkelerle yarışır hale geldi. Cumhurbaşkanımız siyasetin gerçekten bir şeyler yapabildiğini topluma gösterdi" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinin toplumsal dönüşümde belirleyici olduğunu ifade eden Erdoğan, "Toplumun önünde yürüyerek ezberleri bozdu. Değeri, elbette ki olmadığı zaman daha net anlaşılacak. Büyük liderlerden sonra bu hep yaşanmıştır" dedi. Sivil toplum kuruluşlarının sahaya daha fazla hakim olması gerektiğine dikkat çeken Bilal Erdoğan, sağlık, eğitim ve sanayi gibi alanlarda işi doğrudan yapanların çözüm üretmesi gerektiğini söyledi. Erdoğan, "Bir hastalığı yaşayanlar, o hastalıkla ilgili en doğru çözümü siyasetçiye anlatmalı. Seramikten eğitime kadar her alanda, o işin erbabı siyasete yol göstermeli" ifadelerini kullandı. Kültür ve kimlik vurgusu da yapan Erdoğan, Türkiye’nin gelişmek için kendi değerlerinden vazgeçmek zorunda olmadığını belirtti. Erdoğan, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde görüldü ki gelişmek için kimliğimizi reddetmemiz gerekmiyor. Kendi kültürümüzle, kendi inancımızla da dünyanın zirvesine oynayabiliriz" dedi. Kendi kültürüne yaslanmadan başka kültürlerle sağlıklı ilişki kurulamayacağını söyleyen Erdoğan, "Köklerimizden ilham alarak dallarımızı her yere yaymamız gerekiyor. Kendi toprağında kök salmayanın başka yerlere uzanması mümkün değildir" şeklinde konuştu. Program, panel değerlendirmeleri ve genel kurulun ardından sona erdi.